cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Açan olmamış sanırım ya da çok fena körüm görmedim=) ts ve fb'nin puan kaybından sonra kesinlikle kazanmamız gereken bir maç 2-3 farklı kazanırız gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Bu maçı güzelce alalım ya, yeni aldığım formamla maç izliyo olacağım ilk defa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kocaeliden sürpriz bekliyorum ben sürekli kaybediyorlar ama ikinci devre oynadıkları maçlarda çok iyi mücadele ediyorlar galatasarayda akıllar bordeaux maçında olacak o yüzden bu maça konsantre olamayacaklar ve çok sıkıntılı bir maç olacak galatasaray ya ıkına ıkına kazanır ya da kocaeli puan veya puanlarla sami yenden ayrılır ayrıca tanerden gol bekliyorum barbie baros oynarsa yine kendini yere atacak bence saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Cantona said: kocaeliden sürpriz bekliyorum ben sürekli kaybediyorlar ama ikinci devre oynadıkları maçlarda çok iyi mücadele ediyorlar galatasarayda akıllar bordeaux maçında olacak o yüzden bu maça konsantre olamayacaklar ve çok sıkıntılı bir maç olacak galatasaray ya ıkına ıkına kazanır ya da kocaeli puan veya puanlarla sami yenden ayrılır ayrıca tanerden gol bekliyorum barbie baros oynarsa yine kendini yere atacak bence saygılar aha objektif bir yorum dedim ama sonlara doğru direk renk belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Geçen topic Baros'un aynı hareketlerinden şikayetçi olan veya en azından kabul eden birsürü GS'li vardı, belki de subjektifliği kendinde aramalısın. Dip not: Bir önceki mesaj, yani araya başka mesaj girmemişse, quote edilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 cantona düzenli olarak barbie baros, top baros modunda takılıyo pembe panter falan. tamam bizde diyoruz baros attı kendini yere yeter lan diye. ama cantona nın barbie konusunda bir acısı var sanırım, küçükken biri barbie sini falan almış onun hırsını çıkarmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bi de kramponları pembe ya.cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 hata baros'ta.sen ne diye 15 gol atıyosun terbiyesiz bu maçla birlikte seri yakalicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Büyük ihtimal fark olacak, Sivas da puan kaybetse iyi olacaktı ama Kamanan mıdır nedir bu kadar mı isabetli transfer olur ya.Yine yırttılar 1-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 fark zor, 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 de sanctis - güngör - meira - servet - sabri - topal - güven - lincoln - kewell - nonda - ümit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Dk 15 Mehmet Topal attı 1-0 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Bu 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 1-1 taner herif golcü yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 körfezden gelen fırtına taner gülleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Yeter be Taner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 2. takımım ks galtasaray 1. takımım ama işallah kocaeli bu maçı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 4-1'lik tarifeye bağlarız umarım.Şu an görünüm o,1-1 gol Taner falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 lan bu kocaeli nasıl duser ya? dusmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 murat hacıoğlu 1-2 kocaeli iyi oynuyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Abi adam kaval kemigiyle igne deliginden atmis, hll valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sansslızıgı dipteki butun takımların kazanması. gs'yi yense de dipten kurtulma adına cok fazla bi avantaj elde edemeyecek. neyse en azından gelecek seneyi dusunurler belki, harbiden iyi oynuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Resmen maç seçen,ligde rakiplerini ciddiye almayan,kepaze bir takım oldu Galatasaray.Bu maçı kazansa ne olacak ki?Toptan bir revizyon yapılması;hırslı,istekli bir hocanın ve kadronun getirilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bu skor ne? şakaf filan heralde ahaha daha önce yazmıştım gs'nin içi karışık, iç dengeler alt üst oldu diye ama inanmayanlar olmuştu. gerçekten öyle lincolnun aldığı parayı, gitmediği deplasmanlara rağmen bu kadar el üstünde tutulması yerlileri kızdırıo. lincoln'un gittiği en uzak deplasman ankara bu sezon. ardaya 5 kapı diyen başkan utansın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 taner golü attıktan sonra ben 4-1,5-1 falan gs alır diye düşünüyodum da şaşırdım şimdi skoru görünce sivas şampiyonluğa doğru ilerliyor şaka maka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar