Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Kocaelispor 22 Şubat 2009 (19:00)

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

kocaeliden sürpriz bekliyorum ben sürekli kaybediyorlar ama ikinci devre oynadıkları maçlarda çok iyi mücadele ediyorlar galatasarayda akıllar bordeaux maçında olacak o yüzden bu maça konsantre olamayacaklar ve çok sıkıntılı bir maç olacak galatasaray ya ıkına ıkına kazanır ya da kocaeli puan veya puanlarla sami yenden ayrılır ayrıca tanerden gol bekliyorum barbie baros oynarsa yine kendini yere atacak bence saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

Cantona said:
kocaeliden sürpriz bekliyorum ben sürekli kaybediyorlar ama ikinci devre oynadıkları maçlarda çok iyi mücadele ediyorlar galatasarayda akıllar bordeaux maçında olacak o yüzden bu maça konsantre olamayacaklar ve çok sıkıntılı bir maç olacak galatasaray ya ıkına ıkına kazanır ya da kocaeli puan veya puanlarla sami yenden ayrılır ayrıca tanerden gol bekliyorum barbie baros oynarsa yine kendini yere atacak bence saygılar

aha objektif bir yorum dedim ama sonlara doğru direk renk belli oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

cantona düzenli olarak barbie baros, top baros modunda takılıyo pembe panter falan. tamam bizde diyoruz baros attı kendini yere yeter lan diye. ama cantona nın barbie konusunda bir acısı var sanırım, küçükken biri barbie sini falan almış onun hırsını çıkarmaya çalışıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu skor ne? şakaf filan heralde ahaha

daha önce yazmıştım gs'nin içi karışık, iç dengeler alt üst oldu diye ama inanmayanlar olmuştu. gerçekten öyle

lincolnun aldığı parayı, gitmediği deplasmanlara rağmen bu kadar el üstünde tutulması yerlileri kızdırıo.

lincoln'un gittiği en uzak deplasman ankara bu sezon.
ardaya 5 kapı diyen başkan utansın bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...