Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 saolun...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ay ay ay ay cok gecmis olsun... evvelki yaz bi hafta boyunca veterinerde yasadik pepelekle, devamli serum falan verildi, hatta bu yuzden ise gitmediim icin kovuldum vs. yani cok iyi biliorum nasi bi his oldugunu, umarim kotu bisi yoktur... =[ said: Trojanmistress, 16 Mayıs 2004 22:20 tarihinde demiş ki: yarın belli olacak... e hadi, yarin oldu... ne oldu peki, var mi bi haber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Bİraz geö oldu ama Reşit Galip veya Nene Hatunun tepesinde Pet Hospital 24 saat açık. Bir de tabi veterinerlik fakültesi var orası da açık olmalı 24 saat.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 gecmis olsun... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 saoluuun,yaşlılıktan dolayı su toplanması varmış karnında, dün gece orada kaldı, bi iki gün daha kalması grekiomuş, bi kaç test yapılmış bugün, akşam gidip öörenecem sonuçları işte bakalım...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 oy oy geçmiş olsun benimde basima gelmişti köpekcigim yaklasik 1 ay filam veterinerde tedavi gördü boyundan büyük serumlari filam yedi :( ben öldü zannetmiştim veterinere götürdügümde ölü diye götürdüm köpegi ama sagolsun veteriner amca 1 ayda kendine getirdi köpegi şimdi sapa saglam hopluyo zipliyo 7 yasinda oldu kerata :) hastalandiginda 6 aylikti :([signature][hline]nedir bu avp? [Bu mesaj avp tarafından 17 Mayıs 2004 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Noldu hastalandınmı gibi kötü bi espiri yapmıcam lol :)[signature][hline]http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=9fnwic5e23774 Online Savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 saolunus walla, umarım benimki de iileşir ne diim, köpek bu arada :D[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 geçmiş olsun daha yeni köpek sahibi oldum 4 aylık bir dalmaçyalım var inan bir saniye bile geçiremiyorum onsuz o kadar güzel o kadar şeker ki az da olsa derdini anlıyor gibiyim. biraz yaramaz benimki iki aylıkken ön bacağını incitmişti ne yapacağımı şaşırmıştım çok önemli bir şeyi yoktu allahtan ama yinde çok üzülmüştüm... geçmiş olsun tekrar....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 sırf bu hastalanma hedesi yüzünden eve kedi köpek aldırtmıyorum. ölünce üzülecen eninde sonunda ölüyo hayvan:( neyse seninki düzelir gibi olmuş inşallah daha uzun süre yanında kalır.. geçmiş olsun[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 geçmiş olsun komşu noldu aldınmı sonuçları[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 benim d e 5 yaşındaki keedim mercanım olmüştü. hala onun hatırlıyorum her gece yeniden canlanması için dua ediyorum iraz fantazi gibi olsada[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 arkadaşlar, merak edip ilgilenenler için : dün gidip kızımı gördüm, çok sessiz falandı bööle, beni ilk gördüünde sevinio gibi oldu, soora onu orda bıraktıım aklına geldi sanırım ve bana küstü :) zaten oldum olası yapar bööle tavırlar falan. her neyse uzatmiim, kalbinde anormal bi büyüme varmış, hayvancaaz kalbi akcierin üzerine baskı yaptıı için nefes almakta zorlanıomuş, beyne kan gitmedii için yeteri miktarda heyecanlanınca bayılıomuş... neyse tedavi olarak ilaç tedavisi ve özel mamalar falan uygulayacam işte, tek yapabileceim bundan sooraki ömrü -her ne kadar olacaksa işte...- süresince onu rahat ve mutlu yaşatmak, yaşam standartını yükseltmekmiş. bugüne bi kaç testi daha kaldı, akşamüstü gidip alacam inşallah bebeimi. yalnız dün de orda bırakmak zorundaydım onu ve ben giderken gelemiiceni anlayınca benimle bi aaladı var yaaa, gözünden şırıl şırıl yaş geldi, zilli nolcak :) neyse... işte durum bu, ilgilenenlere, duyarlı paticiklere tekrar tekrar teşekkür ederim.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? [Bu mesaj Trojanmistress tarafından 18 Mayıs 2004 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 geçmiş olsun umarım daha uzun bir süre beraber olursunuz :) bu arada merak ettim köpeciğin cinsi pekingis mi?[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 evet pekinese,ama kırma pincherla. bu arada yukarıda yazdıım kalple ilgili sorun ırsi de olabiliomuş, bu köpek türü biras sorunluymuş, tıpkı dobermanlarda beyinle ilgili sorunların sık görülmesi gibi. ARKADAŞLAR SİZE Bİ UYARI: LÜTFEN BUNDAN SONRA KÖPEK ALACAK OLANLAR VETERİNERE GİDİP ÖNCEDEN DANIŞSINLAR, KÖPEK TÜRLERİ HAKKINDA BİLGİ EDİNSİNLER. Çünkü dobermanlar gibi normalde doğada bulunlayıp laboratuar ortamında ortaya çıkarılan cinslerde genelde arızalar oluyo bööle, sooradan benim gibi üzülmeyin diye söölüorum...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ablam ya geçmiş olsun, Kusura bakma geç oldum ama. Bende düşünüyodum bi köpek almayı bu söylediğin iyi oldu.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Terrier - Bolonglese bisim köpegin cinsi ve o 6 aylikken gecirdigi hastaliktan harici 7 yildir bi kere bile hastalik yüzünden veterinere gitmedik sapa saglam bir cins tavsiye ederim :) çokta şirin ehe[signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bizimde bi pekingisimiz vardı çarpık bacaklı deli tatlı bi hayvan, cinsinin diğer sakinlerinin aksine çok bi iyi huyluydu, çok bi sevimliydi adınıda biliyodu mutfağa girmemesi gerektiğinide =O) o kadar kasmamıza rağmen yine de bira bardağını boş yakalayıp şapır şupur bira içerdi. yannız çok garip bi huyu vardı annem pazardan geldikten sonra torbaların arasından hiç bişi değil sadece havuç çalıp katır kutur yerdi :)[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 peki noldu köpege[signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar