Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ACİL Bİ YARDIM!!

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

ay ay ay ay cok gecmis olsun... evvelki yaz bi hafta boyunca veterinerde yasadik pepelekle, devamli serum falan verildi, hatta bu yuzden ise gitmediim icin kovuldum vs. yani cok iyi biliorum nasi bi his oldugunu, umarim kotu bisi yoktur... =[

said:
Trojanmistress, 16 Mayıs 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
yarın belli olacak...

e hadi, yarin oldu... ne oldu peki, var mi bi haber?
Sosyal ağlarda paylaş

saoluuun,yaşlılıktan dolayı su toplanması varmış karnında, dün gece orada kaldı, bi iki gün daha kalması grekiomuş, bi kaç test yapılmış bugün, akşam gidip öörenecem sonuçları işte bakalım...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Sosyal ağlarda paylaş

oy oy geçmiş olsun benimde basima gelmişti köpekcigim yaklasik 1 ay filam veterinerde tedavi gördü boyundan büyük serumlari filam yedi :( ben öldü zannetmiştim veterinere götürdügümde ölü diye götürdüm köpegi ama sagolsun veteriner amca 1 ayda kendine getirdi köpegi şimdi sapa saglam hopluyo zipliyo 7 yasinda oldu kerata :) hastalandiginda 6 aylikti :([signature][hline]nedir bu avp?

[Bu mesaj avp tarafından 17 Mayıs 2004 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun
daha yeni köpek sahibi oldum 4 aylık bir dalmaçyalım var inan bir saniye bile geçiremiyorum onsuz o kadar güzel o kadar şeker ki az da olsa derdini anlıyor gibiyim. biraz yaramaz benimki iki aylıkken ön bacağını incitmişti ne yapacağımı şaşırmıştım çok önemli bir şeyi yoktu allahtan ama yinde çok üzülmüştüm...

geçmiş olsun tekrar....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun komşu noldu aldınmı sonuçları[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar, merak edip ilgilenenler için : dün gidip kızımı gördüm, çok sessiz falandı bööle, beni ilk gördüünde sevinio gibi oldu, soora onu orda bıraktıım aklına geldi sanırım ve bana küstü :) zaten oldum olası yapar bööle tavırlar falan. her neyse uzatmiim, kalbinde anormal bi büyüme varmış, hayvancaaz kalbi akcierin üzerine baskı yaptıı için nefes almakta zorlanıomuş, beyne kan gitmedii için yeteri miktarda heyecanlanınca bayılıomuş... neyse tedavi olarak ilaç tedavisi ve özel mamalar falan uygulayacam işte, tek yapabileceim bundan sooraki ömrü -her ne kadar olacaksa işte...- süresince onu rahat ve mutlu yaşatmak, yaşam standartını yükseltmekmiş. bugüne bi kaç testi daha kaldı, akşamüstü gidip alacam inşallah bebeimi. yalnız dün de orda bırakmak zorundaydım onu ve ben giderken gelemiiceni anlayınca benimle bi aaladı var yaaa, gözünden şırıl şırıl yaş geldi, zilli nolcak :) neyse... işte durum bu, ilgilenenlere, duyarlı paticiklere tekrar tekrar teşekkür ederim.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 18 Mayıs 2004 11:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet pekinese,ama kırma pincherla. bu arada yukarıda yazdıım kalple ilgili sorun ırsi de olabiliomuş, bu köpek türü biras sorunluymuş, tıpkı dobermanlarda beyinle ilgili sorunların sık görülmesi gibi. ARKADAŞLAR SİZE Bİ UYARI: LÜTFEN BUNDAN SONRA KÖPEK ALACAK OLANLAR VETERİNERE GİDİP ÖNCEDEN DANIŞSINLAR, KÖPEK TÜRLERİ HAKKINDA BİLGİ EDİNSİNLER. Çünkü dobermanlar gibi normalde doğada bulunlayıp laboratuar ortamında ortaya çıkarılan cinslerde genelde arızalar oluyo bööle, sooradan benim gibi üzülmeyin diye söölüorum...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına

Sosyal ağlarda paylaş

Ablam ya geçmiş olsun,
Kusura bakma geç oldum ama.

Bende düşünüyodum bi köpek almayı bu söylediğin iyi oldu.[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..