Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 emektar muhabbet kuşum ishal olmuş, kırmızılı dışkılar var kafeste. yeşilli de var aralarda. ne yapmam gerekiyor, 2 gündür bu durumda sanırım yeni fark ettim. sabah veterinere götüreceğim ama şu anda yapabileceğim bir şey varsa söylerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 patates haşla ver yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kola keser. nane limon bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yoort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Takla eğitimi vermessen olacağı budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 benim gibi sakin birinin, ebeveynlerinize tek tek laf etmesini istemiyorsanız saçmalamayı bırakın derim. zira sonra üzülüyor insanlar, düşüncesizleşebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 kermit said: patates haşla ver yesin. kesinlikle patates ver veteye boşuna para verme şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ya cok eskiden beri olan bi ishal hapı var piyasada, insanlar kullanabildiği gibi hayvanlara da verilebiliyor. ondan kırıntılıyarak birazcık verirsen, iyi gelebilir. emektar hayvanı hastalanınca cok üzülüyor insan. benim anasının altından aldığım ve 8 sene beslediğim, kuş diyemeyeceğim bir boncuğum vardı. ama maalesef kalitesiz yemin içindeki fazlalıklar yüzünden öldü seneler önce. umarım iyileşir arkadaşın, geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Chiptech said: emektar muhabbet kuşum ishal olmuş, kırmızılı dışkılar var kafeste. yeşilli de var aralarda. ne yapmam gerekiyor, 2 gündür bu durumda sanırım yeni fark ettim. sabah veterinere götüreceğim ama şu anda yapabileceğim bir şey varsa söylerseniz sevinirim. Chiptech, Öncelikle geçmiş olsun, Tedavi hakkında mutlaka bir veterinere telefon açıp danışın. Kulaktan dolma bilgilerle hareket ederseniz muhabbet kuşunuz ölebilir. İshal durumu devam ederse sonu kötü oluyor. (ölüm :() Kuşunuzun bulunduğu ortamın soğuk olmamasına ve cereyan yapmamasına dikkat edin. Soğuktan hemen hastalanıyorlar, en son 6-7 sene beslediğim muhabbet kuşumu bu sebepten kaybetmiştim. Umarım muhabbet kuşunuz eski sağlığına kavuşur. Unutmadan mutlaka veterinere danışın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 SodomVsGomore said: Takla eğitimi vermessen olacağı budur... takla atarken bırakıomuş bu mecidiyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 dün sabah gittim veterinere, parazit varmış ilaç yazdı. bulamadım hiçbir yerde ilacı, veteriner kendi hazırladı verdik falan, ama sabah 06.00 da öldü ne yazık ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Üzüldüm şimdi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yazık olmuş patateste ciddiydim ben aga haşlanmış patates iyi gelirdi ishale dalga geçmemiştim ölünün arkasından dalga geçilmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 başın sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Hocam başın saolsun kusura bakma yukarıdaki yazdığım şey için olayın bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum. Tekrar başın saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 off ya üzüldüm şimdi, umarım kolay atlatırsın dostum. hep bu kalitesiz yemlerden oluyo, benim boncukta ööle ölmüştü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 kuş dişiyse getir bizim kuş sağa sola öpücük atıyo aşkım filan diyo.. o halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 kuş ölmüş yannız. senin kuş nekrofili mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 hadi ya başın sağ olsun dostum.. üzüldüm la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ishal olan muhabbet kuşunun kurtulduğunu görmedim ben de. baktıydım zamanında 3-5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 veterinere götürsek kurtulmazmı mesela.. bizim kuş var şindi iyi bakıyoz kendimizce ama ishal olmaması için ne yapmak lazım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Başın sağolsun... Birkaç yıl önce de benim muhabbet kuşum ölmüştü, çok çok üzülmüştüm :( . Ne kadar kuş muş dense de, akıllıları çok güzel oluyor :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 doğru walla.. bu kuşa ne dersek öğreniyo.. şerefsiz demeyi bile öğrettik aşkım benim diyo canım diyo şımarık diyo daha neler neler diyoda.. hep söylemiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ben de üzülüyodum ölünce bi daha almamaya karar verdim. kuş en nihayetinde ya olmasa hayatımda daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 eisenheim said: kuş dişiyse getir bizim kuş sağa sola öpücük atıyo aşkım filan diyo.. o halleder bu ne şimdi? hadi öldüğünü bilmedin okumadın diyelim, ama hasta olduğunu başlıktan da olsa okudun. bu mudur yani birinin hasta hayvanına, can dostuna yaklaşımın? neyse başlığın sahibi gelince, banı bile göze alarak sana yakışır bir cevabı verir umarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar