Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0806027/ Belki 2 yıldır bekliyorduk geldi geliyor en sonunda. Anime aleminin en tanınmış "vampireslayer vampire" hikayelerinden Blood sinemalara geliyor. Başrolde If I Were Superman ve My Sassy Girl'den Gianna Jun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Akşam izleme şansı buldum. Animesini çok seven birisi olarak bu filmi uzun süredir bekliyordum. Anime movie filme aktarılmaya çalışılmış. Ama pek başarılı değil.Efektler b değil c grade film gibi. Yuvarlak yuvarlak kan damlaları uçuyor sürekli. Dövüş sahnelerinde gereksiz ani hızlanma ve yavaşlamalar var. spo Filmin 2. yarısına doğru 2 kız kamyonla kaçarken uçan yaratığın bunlara saldırma sahnesi birebir underworld 2'den kopyalama. Gerçi daha fazla dayanamayıp kapattım. Keşke bu işi daha iyi bir yönetmene verselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 oha ben bunu anime sanıyordum, imdb'de görünce şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar