Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0806027/ Belki 2 yıldır bekliyorduk geldi geliyor en sonunda. Anime aleminin en tanınmış "vampireslayer vampire" hikayelerinden Blood sinemalara geliyor. Başrolde If I Were Superman ve My Sassy Girl'den Gianna Jun var.
alante Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Akşam izleme şansı buldum. Animesini çok seven birisi olarak bu filmi uzun süredir bekliyordum. Anime movie filme aktarılmaya çalışılmış. Ama pek başarılı değil.Efektler b değil c grade film gibi. Yuvarlak yuvarlak kan damlaları uçuyor sürekli. Dövüş sahnelerinde gereksiz ani hızlanma ve yavaşlamalar var. spo Filmin 2. yarısına doğru 2 kız kamyonla kaçarken uçan yaratığın bunlara saldırma sahnesi birebir underworld 2'den kopyalama. Gerçi daha fazla dayanamayıp kapattım. Keşke bu işi daha iyi bir yönetmene verselerdi.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 oha ben bunu anime sanıyordum, imdb'de görünce şaşırdım.
Öne çıkan mesajlar