moriQ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 We regret that currently we have no available slots for free users. Unfortunately you will have to wait 2 minutes, this will allow us to continue to provide our service to our Premium users. Afterwards it will be checked again if you can access the file. If you do not want to wait that long, become Premium member Please note, the server is not going to check again within the next 2 minutes if downloading is possible again. To provide a fair platform, all user get the same options. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 herkesi paralı üye yapmaya zorluyolar, başka bişe değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ewt bende şimdi karşılaştım aynı sorunla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 yetemenk said: herkesi paralı üye yapmaya zorluyolar, başka bişe değil. günlük 10gb yapsinlar yeniden, olalim iletirsen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 adamlar işi bilio hacı. hem parayla üye oluyon, hem üzerine trafic satın alıyon. oh ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 günlük 10gb ye tekrardan çıkarsalar 0,3 saniyede geri dönerim ya of torrent belasıyla uğraşmam en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Greeny said: günlük 10gb ye tekrardan çıkarsalar 0,3 saniyede geri dönerim ya of torrent belasıyla uğraşmam en azından torrent gayet iyidir... kullanamayıpta laf atmayalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 senariousa katılıyorum torrent ftw. ama ultraslanın dediğine ek olarak günlüğü 20gbye falan çıkarsınlar anca o zaman rapide geçerim. okulda 72mbit bağlantıyla 10bgyi yarım saatte çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Ben jdownlaoder veya Cryptload ile günde 3-4 gb çekebiliyorum. Bkz. Premium ile günde 2.5 gb çekebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 netload ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 zeppelin hangi okuldasin ki sen? turkiyede misin daha dogrusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 SenariouS said: Greeny said: günlük 10gb ye tekrardan çıkarsalar 0,3 saniyede geri dönerim ya of torrent belasıyla uğraşmam en azından torrent gayet iyidir... kullanamayıpta laf atmayalım :p zor geliyor abi bana torrent. warez-bb ye giriyordum, search kısmına istediğim şeyi yazıyordum bulamama şansım da yoktu çok güzel günlerdi. ay seed var mı ay torrent clientım banlandı mı ay ratiom nolcak derdi yok. thanks bile yazmıodum yani fasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Greeny said: günlük 10gb ye tekrardan çıkarsalar 0,3 saniyede geri dönerim ya of torrent belasıyla uğraşmam en azından sende şöyle yap o zaman bigün hiçbişi indirme gece 1 de o 6 gb civarları olucak o zaman yüklen ve bir günde 6 gb bitirecek bi baglantı olmadıgı için sıkıntı cekmezsin. ben öyle yapıyorum. birike birike 9 gb oldu ve hergünde yükleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 aslında bi bakıma fena olmadı rapid, kota düştü ama fiyatları da ucuzladı. daha fazla indirmek isteyen de kota satın alıp işini görebiliyor. tabi eskisine göre pahalıya mı geliyor bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Fiyatlar ne zaman ucuzladı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 9,99€ fln diil miydi ya eskiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 günlük 10gb iken insan ne indireceğini ney izleyeceğini ney oynayacağını bide bunları düzgün organize şekilde nası dvdye yazıp yetiştireğini bide ertesi güne ne indirmesi gerektiğini şaşırıyodu valla. şimdi baya bi düzene girdi benim, en azından indirdiğim şeyleri abi sora bakarız ohoo diyip dvdye atıp unutmuyorum artık :p netlimiter gibin bi programla sabit bir hızda ayarlayıp günlük dl olayını (32kb = 24 saatte 2.8gb ortalama, yada 64kb eğer birikmiş kota varsa biraz) aynı anda başka bişiye lazım olunca internet, mesela dl falan kısmadan wowda oynuyorum netten tv de izliyorum youtube da izliyorum :) 24 saat dl ediyor zaten sabit şekilde benim. arada 3-5 şeyi torrentle indiriyorum gece koyup sabaha alıyorum felan, yeni dizi vb bölümü çıkınca 235262 kişi seed ediyor zaten yeni şeyleri. ama mesela 3 ayda 1 extra 100gb kota alınıp bi boost yapılabilir aylık 80gb üstüne. gayet yeterli bence şu an. sınırlı kota olunca insan HERŞEYİ indirmio biraz daha özenle seçiyor kendimden biliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Rapid, her yeni üyeye bir de hdd versin yeniden üye olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar