Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 aynı şirket tabi ama işte bioware in 3-4 şehirde ofisleri var takımlarda farklı hep. büyük ihtimal dragon age ekibi mass effect ekibini tanımıyordur bile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 dragon age NWN gelenegindne gelen PC icin yapilan oyun mass effect KOTOR dan gelen konsol icin yapilan oyun gayet NWN 3 ile KOTOR3 olabilirmis bu iki oyun ama yaptigimzi oyunlar satiyor neden wizards/lucas a lisans parasi odiyelim kendi dunyamizi yapar gene catir catir satariz diye girmisler olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Keşke öyle yapmasalarmış ya. Aldık oynadık hastası olduk da o dünyaların havası başka sonuçta.. Star Wars theme'inin tek başına gideri var zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 lucas ı bilmem ama wotc konusunda haklılar. wotc'nin ed. değişimlerindeki sözleşme politikaları çok eleştiriliyor. zaten FR dan geriye birşey kalmadı. 3.5 daki haline de wotc izin vermez bundan sonra. (hem 4 e hem 3.5 a çıkartamıyorsun) wizards'ın politikası ve söylentilerle ilgili bir sürü şey var yazılacak. söylenti dediğim de ordan burdan değil; direk monte cook'dan filan. ama dağıtmıyım bu başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Ya zaten ben de nwn dünyasını sevmem aslına bakarsan ama kural sistemi, yaratık çeşitliliği falan dnd'de daha iyiydi. Yani dnd sistemiyle eberron dünyasında da oyun yapabilirsin illa nwn dünyasında olması gerekmez değil mi? Yani parasını verip dnd 3.5 kullansınlar mesela yine kendi dünyalarını yaratsınlar daha hoş olurdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 nwn dünyası dediğin forgotten realms, eski halinden çok farklı zaten 4th da. 2'i bilmem ama nwn 1'de hiç yansıtamamışlardı zaten FR'ı; generic dünya da da yapsalar olurdu. 4th da "aradan 200 yıl geçti, spellplague oldu." oldu dediler. bildiğin başka dünya yaratıp ismini korudular. bahsettiğin sistem de 4th. ed. a geçerken değişti. artık wow'a benziyor dnd. ("DM'siz nasıl oynarsınız" diye bölüm var kitapta ya...) mesela büyücülerin spellbook'u filan yok. wow daki gibi belli lvl da (wow'dan farklı olarak seçerek) bir büyü alıyorlar. diğer class lar da aynı şekilde. tank, dps filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Oha çok kötü olmuş :/ masaüstü oynarsam birileriyle 3.5'tan devam etmeye özen göstericem :D FR zaten hiç sevmiyorum benim için problem değil o. dnd 3.5 kurallarıyla başka realmlarda oynarım mis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Viktor said: dragon age NWN gelenegindne gelen PC icin yapilan oyun mass effect KOTOR dan gelen konsol icin yapilan oyun gayet NWN 3 ile KOTOR3 olabilirmis bu iki oyun ama yaptigimzi oyunlar satiyor neden wizards/lucas a lisans parasi odiyelim kendi dunyamizi yapar gene catir catir satariz diye girmisler olaya NWN 2'yi ve KOTOR 2'yi de adamlar yapmadi zaten 3.lerini niye yapsinlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 kardes firma sayilirlar obsidian la :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Collectors are confirmed as the main antagonist. They are a race of insectiods with extremely advanced technology believed to be of Reaper origin. The geth are playing a lesser role, but a side faction represented by "Legion" (the N7 Geth) will be stalking Shepard throughout the game. Wrex will have a cameo, still no official announcement of other squad members returning though Garrus and Tali are confirmed to appear in some way. Game will have 20% more dialog then the original Talinin o erotik sesini duyıyım yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=knf1EawfxyQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hay marketing diye oyun dengesinin içine şaapan aklını senin EA. Dragon Age den sonra bi de bu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 salak herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 oha nuke vermişler yanlız resmen bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hakikaten kafaları çalışmıyor, oyun ez-mode olunca oyuncunun hoşuna mı gittiğini sanıyorlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 oyuna nuke ve diger heavy weaponlarin eklendigi ilk haberlerden beri var, ammo kullanacaklar bir de untrained weapon direkt olarak kullanamiyorsun bu sefer (belki soldier oyun tarihinin en gereksiz classi olmaktan cikip bir ise yarayan bir class olur bu sayede :P) yukardaki videonun ivir zivirlari da iste klasik EA marketing hareketleri insanity'de bastan sona pistol ile kic kasiya kasiya bitirilebilen bir combata sahip olan bir oyunun devami oldugunu dusunursek cok dert etmiyorum boyle seyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 soldier ME1 de en iyiydi ya, bioticler asiri kotu kaliyordu bole soldierla en zor seviyeyi faceroll bitirmistim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 soldier kurt russell'ın soldier filminden çıkmaydı, tek başına galaksiyi hallaç pamuğu gibi savuruyordun hele ki trooper mı ne onu seçip spectre eşyalarını çekince. neyse doggy'nin dediği de doğru, gelince göreceğiz artık. öte taraftan son set fena gözükmüyor, illa temin etmek lazım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 soldier cok gereksiz cunku oyunda silah skilllerinin zerre onemi yok. Elinde ne olursa olsun farketmiyor zaten, armor da light olmus heavy olmus pek bir fark yaratmiyor, first aid skill'i zaten meh, e dolayisiyla skill tree'nin yuzde 75'i tumuyle gereksiz class'da, hic bir keyfi yok zaten silahlari cektikten sonra herkes kral, oyunda rakibin paso immunity basabilmesinin ama singularity atamamasinin bir sebebi var. Biotics > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 singularity absürd güçlüydüde oturup cd bekliyordun. soldierın cd sıfırlama sikiliyle dümdüz laylom gidiyordun. shield sikilinide sıfırladığı için godmode dun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 silah skilleri auto aim kapaliysa baya farkediyordu :P DLC lerden biri belesti sanirim haziro rjinalini aldim ME2 cikana kadar yukliyim bi DLC leri oyniyim bari hazir sci-fi gazindayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 lvl 25den sonra cdlar baya azaliyor combatin butun controlunu ele geciriyorsun, ustune bir de stasis spec ile stun'da da damage verebilme falan gibi seyler eklendi mi ohoo... demistim daha once (hele yaninda lift yada singularity atabilen bir npc daha varsa) Saren 2-3 roket falan sallayabiliyor, o da benim yavsamamadan yoksa 100-0 gider ancak oyle bir cc var... Ama dedigim gibi soldier'in gereksizligi, skilllerinin cogunun kullanissiz olmasindan. Mesela ac vanguard, soldier'in yegane ise yarayan skilli olan adrenaline rush'in ustune throw-lift-barrier, pistol ve shotgun'da var zaten birini secersin o yeterli, spec olarak da shock trooper. Al sana Soldier'dan 3 kat efektif karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kagit ustunde oyle o :P ben once biotic gittim sonra vanguard filan denedim ihh soldier en superi tecrube ile sabitledim, hic taktik kasmaya gerek yok serseri mayin gibi oluyor, cover filan yalan onume gelene headshot ceke ceke gittim ya cogu zaman CD bile kullanmadim cunki egrek olmiyordu cok hizli iniyordu dusmanlar, kassam solo bile bitirirdim hani (tali zaten bir noktadan sonra sadece enginar skilleri icin kullaniyordum, olup olup duruyordu ashley desen oda soldier ama bana kiyasla cok cabuk iniyordu asagiya AI nin angry german kid gibi yonetmesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yalan dolan :P 2 kere bitirdim oyunu. Birinde sırf soldier birinde yarı biotik yarı soldier o kadar gittim. Melezle o kadar kolay bitirdim ki kasmaaya gerek yok direk kendim bitirirdim herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 valla viktor eger diyorsanki 4 silahla da trained olup hepsinin skillini 12lemek oyunda, tek silah skill'ini 12lemeye gore buyuk fark yaratiyor, kendini kandiriyorsun derim sadece, anlatmak istedigim bu. Her class ile kolay ilerliyorsun zaten belirli bir leveldan sonra, class'a gereksiz dememin nedeni underpowered olmasi degil skilllerin cogunun ise yaramiyor olmasi. Mesela Assault Rifle 12/12ledin diyelim ne shotgun'a ne pistola ne sniper'a tek puan vermeye gerek yok, bastan sona git elinde AR... diger silahlar icin de bu gecerli (belki sniper istisna olabilir burda), e bunu yapmak icin de soldier'a gerek yok nerdeyse her class'da bir weapon skilli mutlaka var (olmasa da achievementlarla ilk basta kendin ekleyebilirsin zaten de hadi onu gecelim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar