Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yok guild adında bi ibnelik var sende değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 vimpir said: Her sorduguma bu sekilde cevaplar aldigima gore bende bir ibnelik var bari sorun nedir onu soleyinde o sekilde iletisim kurmaya calisiyim sizlerle. Adamlar doğruları yazsa banlanırlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 @vimpir attım özel mesaj madem çok istedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 deadwoll said: vimpir said: Her sorduguma bu sekilde cevaplar aldigima gore bende bir ibnelik var bari sorun nedir onu soleyinde o sekilde iletisim kurmaya calisiyim sizlerle. Adamlar doğruları yazsa banlanırlar xDOlayi anladimda iyi niyetli oldugunu dusunmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 http://armory.wow-europe.com/guild-info.xml?r=Frostmane&n=VAY+AK&p=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ben o belti anlamadım caster belt i deilmi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar