Voys Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ya hayatında mahallesi dışına çıkmamış adamların yorumu ''discorium 15 yaşı ortamı'' yoksa en çok dikkat edilen yer yani. nese reklam yapmıyım konuşan konuşsun :) sen o arkadaşlarını bana yönlendirir misin peki? rezervasyonlarını ben yapıyım, para kazanayım sonra bunlar sana geri döner ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 iyi bundan sonra sana danışırım da dediğim gibi işte. ben discorium a gittiğim yok , ilk defa gittim o gece de zaten. D.günü muhabbeti vardı ona davetliydim ondan gittim genede sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Voys said: ya hayatında mahallesi dışına çıkmamış adamların yorumu ''discorium 15 yaşı ortamı'' ogabugah discoriumdan çıkmıyo yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ahah kendim failladım kendim sildim mutluyum euahueah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 screwy said: ahah kendim failladım kendim sildim mutluyum euahueah dur dur güzel şeyler olcak laaan kaçırdım bea:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar