Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bugün xp'ye veda edip vista kurduk pc'ye ancak peşisıra birkaç sorunla karşılaştım. Resimleriyle göstericem hepsini, windows media player açmaya çalıştığımda şöyle bir uyarıyla karşılaşıyorum; internet explorer'ı açmayı denediğimdeyse şu çıkıyor; vistam orjinal SP1 yüklü neyi eksik yaptım nedir sorun nasıl çözülür yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 IE nin verdiği hata anlamsız, bir terslik var gibi geliyor virüs tarzı, ama wmp'n gerçekten eski bir versiyon, hata vermesi normal. vista ile beraber 11 geliyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bazi dosyalariniz eksik. ben de ilk kurdugumda boyle bir sorunla karsilasmistim, system32 klasorunde olmasi gereken bir cok dosya yoktu. virus programi yuklemedigim icin virustendir demistim, tekrar yuklemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 nasıl temin edicem bu dosyaları peki var mıdır bir yöntemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Vista dvd si ile repair? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 internet explorer'ın açılması sorununu hallettim firefox ile ie8 indirdim kurdum açılıyor ancak buseferde internet bağlantısını görmüyor. en azından buda bi adımdır tabi. vista cd'sinden repair nasıl yapıcaz göremedim ben:S bu konuda cahilim biraz. bu arada bir sorun daha buldum, güvenlik'te windows defender diye birşey var tıkladığımda şu uyarıyı alıyorum; of ki ne of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Bi format atıp tekrar yüklesen mesela. Yada 2. seçenek repair.Fakat ne kadar başarılı olunur bilemem.Daha önce hiç yapmadım.Gerekli yedekleri alıp format atmada daha mantıklı gibi. http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial148.html#overview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 abim, pc'de aynı zamanda birde WinXP tutuyor fantazisi var belki boot manager falan ile istediğimiz zaman xp istediğimiz zaman vista kullanabiliriz diye, bu sorunlar oyüzden kaynaklanıyor olabilir mi şimdi baktım media player'ın sürümü 9. 11 'e yükseltemedim bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar