Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezanlı basketbol turnuvası tanıtımı

PZero

Öne çıkan mesajlar

-007- said:
Çan sesini de ekleyelim tartışmaya.

Türk gençlerinin basketbol filminde neden sadece din var?

Biz Türk değil sadece Arap Müslümanlar mıyız?

Sorunun cevabi icinde sakli.
Nasil bir tanitim bekliyordunuz ki?
Turkiye'nin su anki hali belli, kimler tarafindan yonetildigi belli, toplumun gittigi yon belli.

Zerre kadar sasirmadim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ezan sesi olsa yine iyi en azından kendi kimliğimizle tanıtılırız.Başlarda direk kilise müziği vardı.Ardından direk hiç bizimle alakası olmayan uzakdoğu müziği gibi birşey girdi.Çok alakasız ve başarısız bir tanıtım.Basketbol için çok alakasız birşey.

Camiye kimse itiraz edemez o ayrı bir konu kültürümüzü yansıtan dünyada bir kimlik sahibi olmamızı sağlayan öğelerden bir tanesidir.Ama neden türkiyeyi özellikle tekrar cami bilincine çekmek istiyorlar.Biz karakteriksel özelliklerimizle ilede tanıtılmalıyız.Birileri resmen bize sen şarklısın şarklı kal sen bizim seviyemize gelme demekte.O yüzden bu bilinçaltını oluşturmaya çalışan her çalışmayı 1950 den sonra yaptılar ve sonuç karşımıza çıkan bu görüntü.

İşin acı analizi ise türkiye = cami görüntüsü , insanlara sunacağımız bizi yansıtan başka değerlerde var.Camiyi istanbulu tanıtırken kullan ama basketbol u tanıtırken ülke kısmında cami kullanmana gerek yok.Adam gibi tesis yaptırsalardıda ülke tanıtım görevinide bir cami görmeseydi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...