sir Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bu anketi nasıl buluyorsunuz? a) yanlış oyla sonuçlara bak 100% yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Vallahi.... aradan kaç sene geçti. zamanla herşey değişiyor .nete bile bakamaz oluyorsun.Aranızda eski pati uo ortamından olan bilir cromex ben :p yaşlandık valla saçlar dökülüyo göbek çıkıyo =/.Nalet olsun şu dönen dünyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 DoGMeaT said: konu dışının değiştiğini bende düşünoyrum iyiye/kötüye doğrumu? bence kötüye doğru,yeni halinden çok hazzetmiyorum eskiden patiye girdiğimde açtığım 5/6 bölüm varsa,konu dışı onlardan biriydi,artık değil. ayrıca evet insanalr büyüdü eski postlarıma bakıyorumda,ne gereksiz,ne anlamsız şeyleri tartışıp post atmışım gerek yok komple katıldım yiğide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar