Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 PTR 3.1.0 Character Copy now available Nothing is official yet, but both european and american PTR Copy pages are now online and the amount of copies available has been reset. Even if it's not officialy 3.1.0 yet. I suggest that you copy your characters while you can because 3.1.0 is coming ... very soon? https://www.wow-europe.com/ptr/character-copy.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 attik haziriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 İndirdiğiniz client 3.0.1.8874 EU PTR Installer değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 daha patch cikmadi bekliyceniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 character copy daha resetlenmemis, benim 3 gun once kopyaladıgım char hala duruyo. ya kolpa bu olay, ya da hic resetlenmeden 3.1'e girebilecez kopyaladıklarımızla. resmi acıklama duymadan da client falan indirmeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 allah allah ben bir daha kopyalamak zorunda kaldım bugün eskisi durmuyodu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 resetlendi char copy haklari falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 said: Update - Just a few words to explain this news because people keep linking this post. This post was made 12 hours ago, mostly because people kept copying their characters on the old 3.0.8 PTRs servers. 2 hours ago, both EU and US copy page went online at the same time and both had their copy count reset, we can fairly assume that's the 3.1.0 PTR character copy. However, it doesn't mean that the patch will be released tonight, even if it wouldn't be surprising. (But waiting Monday before testing a huge content patch also sounds like a good idea) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 toggie said: character copy daha resetlenmemis, benim 3 gun once kopyaladıgım char hala duruyo. ya kolpa bu olay, ya da hic resetlenmeden 3.1'e girebilecez kopyaladıklarımızla. resmi acıklama duymadan da client falan indirmeyin derim. resetlenmiş kopyalanabilen character sayısı. 2 gün önce kopyalamıştım 2 hakkım kalmıştı. 4 olmuş bugün yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 status'ta successful olarak gorunuyodu benimki, demek ki eskiler de gorunuyo oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 client'i simdi indirmeyelim mi yani? benim pc'de client yoktu, kurmaya kalktim once 200 kusur mb'lik bir dosya indirdi, daha sonra 1-2 ufak patch kurup 500 kusur mb'lik dosya indirmeye kalkti iptal ettim. ekleme: bosuna kurduk yani, peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 client yok henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bu hafta sonu full patch notes düşebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 said: Currently there are no active PTRs, yet the option to copy characters onto the PTRs has been active during the last few days. This was not intended. We will be closing down the character copy service shortly and will delete all characters that were copied during this time. The character copy service will be enabled again once the PTRs are ready to go live. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 simdi yaptigimiz (hos benimki pending'de) kopyalamalar silinecek, 3.1 download'a hazir hale geldiginde kopyalama tekrar acilacak degil mi? ustteki mesaji anladim da, emin olmak icin soruyorum. edit: mmo'ya falan da yazmamislar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sen her ihtimale karşı kopyala şimdiden. ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 o blue post 20'sinde atılmıs, 21'inde resetlenme olmus. karakterinizi kopyalayın ama hakkınızı doldurmayın ne olur ne olmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar