dory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 sentencedin lead gitarisiti ve soz yazari miika, vefat etmis. yazdigi sozler mukemmeldi, sentenced sevdigim sarkisinin cogunun yazari kendisiydi. olumune cok üzüldüm.. I'm the Suicider dying every night and day Killing me is not enough to make me go away Killing me is not enough to cease the flame inside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bence allah'a inanmıyodur bu kişi ama saygı duyuyodur bende tanımıyorum zaten o yüzden sadece formalite icabı allah rahmet eylesin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 aydinlattigin icin saol adaminbiri cok uzuldum en sevdigim adamdi grupta rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 çok güzel şarkı sözleri yazardı yalnız. zaten bana göre sentenced'ı bu kadar popüler yapanda oydu. üzüldüm :( mekanı istediği yer olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 kortizon tedavisi bitirmişti adamı, 100 kilo almıştı resmen... allah rahmet eylesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 intihar etmiş... "i'm the suicider dying every night and day killing me is not enough to make me go away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar