Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA : Galatasaray - Bordeaux ~26.02.2009 20:30~

Khelben

Öne çıkan mesajlar

Eralp said:
CthuLhu said:
hala barış'ı savunuyor insanlar anlamıyorum.

Barış şu son maçta ne hata yaptı bol çalışmak dışında sorabilir miyim?

barış 2 bacak buna bağlı 2 bilek ve buna da bağlı 2 ayakla oynamıyor.

barış'ın 2 tane tahta bacağı var topa vurmayı bilmeyen pas atmayı bilmeyen
Sosyal ağlarda paylaş

Şutlarına birşey diyemem. Ama o mevkide oynayan adamın çok daha iyi şut çekmesini beklemek de çok gerekli değil bence. Pasları da o kadar iyi değil, ama pası kötü oluversin, mis gibi çalışıyor adam. Şimdi hemen Sabri örneğini vermeyin bana. Sabri' den farklı olduğunu hepimiz biliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahah iyimiş.

o değil de ne çaktık bordoya.

ayrıca bordo önemsemiyordu yeaaaaaaaaaa diyenler için;

maçtan sonra ki açıklamalar:

Laurent Blanc : Çok büyük defansif hatalar yaptık. Eğer deplasmanda 3 gol atmış ve tur atlayamamışsanız zaten bu defansif olarak çok çok çok kötü olduğunuzu gösterir. Yediğimiz son gol, hiç panik yapmamamız gerektiği anda, bizim açımızdan bu maçın mükemmel bir özetidir. Lorient karşısında toparlanmaya çalışacağız.

Jean Louis Triaud (Bordeaux Başkanı) : Bu takıma ne oldu bilmiyorum. Ama size söyleyebilirim ki bir daha böyle bir şey yaşanmayacak, bu sefer son. Bu gece, bu bitecek. Size söyleyeceğim bir veya iki şey var, ama şu an anın sıcaklığıyla konuşmak yanlış. Bunu hazmettikten sonra konuşacağımız zamanlar gelicek. Onlar için az ama benim için çok zor olacak hazmetmek. Ve sonrasında bundan sonraki her maçın sezonun son maçı gibi olacağını söyleyeceğiz. Asla kaybetmememiz gereken bir maçtı. Turu geçmeliydik. Farkındalık, soğukkanlılık kesinlikle bizde eksikti. Aslında böyle sıcak anlarda konuşmamak lazım. 3-3 oldu, ve bu takım resmen öldü.

Chamakh : Cehennemden çıkmak için elimizden geleni yaptık (cehennem derken staddan mı bahsediyor yoksa 3-1 lik skordan mı bilmiyorum) ancak bu golü basit bir hata sonucu yedik. Tek suçlu biziz.

Diarra : Diyecek hiç bir şey yok. Elendik, bu büyük bir üzüntü evet. Size ne söylememi istiyorsunuz ki...

http://www.girondins.com/cms/infos/actualites/les-reactions/article.jsp?id=g2_49146&portal=awl_9087
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...