jacabo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 sırf effy ıcın ızlenır dızı yaw =) ben 4 e daha baslamadım ama kız arkadasım baslamıs pek hoşlaşmamış ilk bolumunden, o yuzden oncelıgımde degıl sımdılık bırıksın bıraz ızlerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 izledim sabah 4.sezon ilk bölümünü çok çok güzel değildi nedense ne bilim skins modundan çıktım ya da. atraksiyonsuz geldi geçenki thomas bölümü epicti mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Ben youtube dan sevişme sahnesini izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 başka siteler var youtube kesmeyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 4. sezon 1. bölümde (25. dakikada) andrea okulda stüdyoda çok hoş bir şarkı söylüyor sanki bişi çağrıştırıyor anlamadım şarkıyı bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 şimdi ilk 2 sezonu bitirdim komedi diye başladım sinirlerim bozuldu lan bukadar ağır drama olmaz yani en azından bana öyle geldi tabikide komik olaylar vardı benim merak ettiğim diğer 2 sezonda bu eski kadro bir şekilde bir araya gelicek mi? gelmiyecekse 3. sezona şuan başlamayı düşünmüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 2.sezondan sonra başka kadro geliyor bende o yüzden bıraktım bide zaten pek sarmamıştı ergen draması ama kızları güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 değiştiğini zaten biliyorum da işte 3. ve 4. sezonda bir şekilde eski tayfayı gösteriyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Birkez Sid' i gösterdiler sanırım ondan da emin değilim. Tamamen alakasız nerdeyse, bir tek Effy var işte ilk iki sezondaki esas oğlanın kız kardeşi. O da zaten kendi dünyasında, bir kere Sid' in okuldaki dolabını göstermişlerdi galiba. Başka birşey yok sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 insan merak ediyo şimdi sid bulabildi mi cassie'yi anwar gay oldu mu tony ile michelle ne yaptı jal çok ünlü bi müzisyen olup chris için besteler yaptı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 myepisodesda s05e01 bugün çıktı diyor bilen duyan izleyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 yarın düşer işte internete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 daha çıkmadı, bu akşam yayınlanacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ne acaip dizi ya 5 günde izledim 4 sezonu skins 1.sezon finali bugune kadar izlediğim diziler arsındaki en iyi sezon finaliydi 3-4.sezonlarda güzeldi ama ilk kadro efsaneydi aynı tadı vermedi. adamınbiri said: insan merak ediyo şimdi sid bulabildi mi cassie'yi anwar gay oldu mu tony ile michelle ne yaptı jal çok ünlü bi müzisyen olup chris için besteler yaptı mı +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 güzel mi bu dizi ilk bolum guzelmiş dvm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar