Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Damages

arcane

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

3x01 izlerken sırasıyla suratımın aldığı ifadeler:

:)
:D
XD
O_o
:O

3x01
Patty kazadan sonra öbür arabaya baktığında koltuğun üzerindeki heykelcik sezon 1'in cinayet silahı.

hah evet bende nerden hatırlıyorum bunu diyordum. her zaman olduğu gibi süper başladı. Yanlız bu sezon gelen oyuncular süper. Martin Short feci yaşlanmış. En son Jack Frost karakterini izlemiştim Santa Claus 3 te. gerçi orda deli gibi makyajlıydı ama 4 yılda bukadar yaşlanılır mı lan!?!?

Patty nin gene kafada 40 tilki dolaşıyor. Patty'nin Ellen e bukadar takması suçluluk mu yoksa başka çıkarı mı var anlamak mümkün değil. Glenn Close süper tam anlamıyla.

yanlız Hobo nun olayı nedir anlamadım. 6 ay sonra ellen in çanta bundan çıkıyor. Tom'un ceset dibindeki çöpten. Esrarengiz telefon gene bundan çıkıyor. Suçlular delilleri buna mı emanet ediyor nedir hehe.

Sosyal ağlarda paylaş

2 ay önce falan Martin Short'u Conan'da mı ne görmüştüm. Hatta o filmlerde saatlerce makyaj yapıldığından bahsetmişti. Bu adam ciddi dizilerden birinde oynasa ne iyi olur demiştim haha. Şimdi Damages'da, şahane!

Ben istiyorum ki bu sezon Patty kıvamında bir rakip avukat olsun. Ray Fiske ile Claire resmen yetememişti.

Ellen, Patty hakkında tehlikeli şeyler biliyor. Onunla aynı seviye dümen çevirmeyi becerdi ve artık onun tarafında değil. Ayrıca Patty onu resmen varisi olarak görüyor.

Ellen'ın çantasının Tom'un cinayet mahalinden çıkması nispeten akıl alır birşey ancak telefon hobodan çıkınca pes ettim.

Bu arada Timothy Olyphant 3. sezon kadrosunda. Bu da Ellen'ın yanında Wes gibi bir vurucu güç var demek.

S3 raytingler ne alemde bilmiyorum ama eskisi kadar düşükse resmen insanlık ayıbı. FX ftw.

İlk bölüm alıştığımız bombalıkta olunca hemen Patty/Ellen wallpaperımı koydum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Patty L2PLAY dersi verdi ancak biz buna alıştık. Atraksiyonu olmayan bir bölümdü. Geçen haftanın WTFlarının üzerine ileri-geri olmayan bir bölüm hiiiç gitmedi.

Öte yandan

Evlat Tobin'in kadının eski sevgilisi çıkması çok ilginçti. Ben kadın öldü sandım, o yüzden epey heyecanlanmıştım. Sonra o heyecan geçti. Sonra polis çevirince, hastaneyi geçeli 1 mil oldu bab diyince tekrar heyecanlandım.

Sosyal ağlarda paylaş

tobin

evet tobin in eski sevgilisi çıkması beklenmedik birşeydi. bende öldü sandım.

ben savcılıktan eleman arayınca tobin öldürecek sandım kadını. Tom kadının evine gidip kapı duvar bulunca delirip kapıyı kırar diye bekledim . borumu tüm sülalenin parasını batırdı.

Tobin'in polislerden kaçmasını bekledim panikleyip. o da olmadı. boynum bükük kaldı. beklentilerim boşa çıktı hep.

Ellen yavşadı hemen patty e. bi aile içi drama yetti be.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...