Ytse Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 O YE baslasin, super diziydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 3x01 izlerken sırasıyla suratımın aldığı ifadeler: :) :D XD O_o :O 3x01Patty kazadan sonra öbür arabaya baktığında koltuğun üzerindeki heykelcik sezon 1'in cinayet silahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ahanda başladı mı hemen ındırıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Çıktı mıııııı aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 arcane said: 3x01 izlerken sırasıyla suratımın aldığı ifadeler: :) :D XD O_o :O 3x01Patty kazadan sonra öbür arabaya baktığında koltuğun üzerindeki heykelcik sezon 1'in cinayet silahı. hah evet bende nerden hatırlıyorum bunu diyordum. her zaman olduğu gibi süper başladı. Yanlız bu sezon gelen oyuncular süper. Martin Short feci yaşlanmış. En son Jack Frost karakterini izlemiştim Santa Claus 3 te. gerçi orda deli gibi makyajlıydı ama 4 yılda bukadar yaşlanılır mı lan!?!? Patty nin gene kafada 40 tilki dolaşıyor. Patty'nin Ellen e bukadar takması suçluluk mu yoksa başka çıkarı mı var anlamak mümkün değil. Glenn Close süper tam anlamıyla. yanlız Hobo nun olayı nedir anlamadım. 6 ay sonra ellen in çanta bundan çıkıyor. Tom'un ceset dibindeki çöpten. Esrarengiz telefon gene bundan çıkıyor. Suçlular delilleri buna mı emanet ediyor nedir hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 2 ay önce falan Martin Short'u Conan'da mı ne görmüştüm. Hatta o filmlerde saatlerce makyaj yapıldığından bahsetmişti. Bu adam ciddi dizilerden birinde oynasa ne iyi olur demiştim haha. Şimdi Damages'da, şahane! Ben istiyorum ki bu sezon Patty kıvamında bir rakip avukat olsun. Ray Fiske ile Claire resmen yetememişti. Ellen, Patty hakkında tehlikeli şeyler biliyor. Onunla aynı seviye dümen çevirmeyi becerdi ve artık onun tarafında değil. Ayrıca Patty onu resmen varisi olarak görüyor. Ellen'ın çantasının Tom'un cinayet mahalinden çıkması nispeten akıl alır birşey ancak telefon hobodan çıkınca pes ettim. Bu arada Timothy Olyphant 3. sezon kadrosunda. Bu da Ellen'ın yanında Wes gibi bir vurucu güç var demek. S3 raytingler ne alemde bilmiyorum ama eskisi kadar düşükse resmen insanlık ayıbı. FX ftw. İlk bölüm alıştığımız bombalıkta olunca hemen Patty/Ellen wallpaperımı koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 oha başlamış fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 of yıne kafamı allak bullak etti bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 başlamıcam yeni sezona hemen. az biriksin 6-7 bölüm önce bi. sonra toptan izlemesi daha güzel oluyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 başlamadan önce haber et bi spoiler verelim burda resimli falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Wikiye göre Ted Danson da kadroda. Frobisher ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 manyak lan dizi süper olmuş gene sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Aluriel said: başlamıcam yeni sezona hemen. az biriksin 6-7 bölüm önce bi. sonra toptan izlemesi daha güzel oluyor bunu. aynen. her dizi bekleniyor ama bu dizi yüksek dozda alınca bambaşka oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 dizinin 2. sezonunu izleyiop izlemedigimi hatırlamıyorum. pattynin bıcaklandıgı asansora bindigi sahneler filan 2. sezondamıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yeni izlemeye başladım daha 12.bölümdeyim. dizi direkt mindfuck.Kurgu ve hikaye 10 numara. izlemeyen kalmasın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Patty önünde saygıyla eğiliyorum çok çakalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Patty L2PLAY dersi verdi ancak biz buna alıştık. Atraksiyonu olmayan bir bölümdü. Geçen haftanın WTFlarının üzerine ileri-geri olmayan bir bölüm hiiiç gitmedi. Öte yandan Evlat Tobin'in kadının eski sevgilisi çıkması çok ilginçti. Ben kadın öldü sandım, o yüzden epey heyecanlanmıştım. Sonra o heyecan geçti. Sonra polis çevirince, hastaneyi geçeli 1 mil oldu bab diyince tekrar heyecanlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 tobin evet tobin in eski sevgilisi çıkması beklenmedik birşeydi. bende öldü sandım. ben savcılıktan eleman arayınca tobin öldürecek sandım kadını. Tom kadının evine gidip kapı duvar bulunca delirip kapıyı kırar diye bekledim . borumu tüm sülalenin parasını batırdı. Tobin'in polislerden kaçmasını bekledim panikleyip. o da olmadı. boynum bükük kaldı. beklentilerim boşa çıktı hep. Ellen yavşadı hemen patty e. bi aile içi drama yetti be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Nasıl bitti yine of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 aboooooooov abi inanmıyorum o konuşma gerçek olamaz. kesinlikle iş o duruma gelmemiştir. nasıl gelebilir lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ulan 5. bölüm yayınlanmış olması lazım normalde dün sabah düşmüş olması lazımdı piyasaya. Son yayınlanan bölümden sonra böyle süründürülür mü ya ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ben de frobisher gibi kokain içip sex yaparken telefondan bir numara çevirip birinin ölüm emrin vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Bu sefer WTF ile bitmedi ama hikaye güzel gidiyor. Patty ve Ellen'ın l2p dersleri inanılmaz iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 nerden buldun izledin be yaw : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar