Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jet Audio sorunsalı

Messor

Öne çıkan mesajlar

10 senedir winamp kullanırken internette sürekli jet audio diye bağırmalar soruncu yükledim programı. Ses bariz daha güzelmiş hakkaten, SRS jukebox yükletmeden 5+1 ses de alabiliyorsunuz.

Ama gelelim kafa yedirten tarafına. Winampta libraryde 40k parça olsa bile istediğiniz artist, genre, vs yazınca anında listeliyor. Ama jet audioda bu library kullanımına uyuz oldum ve böyle kullanmaya devam edemeyeceğimi anladım. Direkt aratma yok, mal mal uğraşıyorsunuz, bi de uzun sürüyor. Parçadan parçaya geçmesi sırasında bile bi load söz konusu oluyor. Winamp a yavaş denildi ama winamp bu olayları anında yapıyor.

Jet audioda ayarları kurcaladım ama pek bir şey bulamadım. Eklentisi falan mı var güzel media library için?

Ya da bu jet audionun sesini ve winampın güzel media librarysini bir arada sunacak bir program yok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
DFX pek birşey yapmıyor, hatta bence sesi bozuyor. Reverb, chorus gibi klasik efectler ekliyor ve hiçbirini pro. kalite de yapmıyor. Tabii sadece ben de olabilirim böyle hisseden ama yünede hiç önermem.

O programlar arasından hangisinin iyi olduğunu gelince, Amarok'u seviyorum ben ama Windows versiyonun bazı sistemlerde çalışmadığını duydum. Songbird, Teenspirit, bunların ikiside çok iyi programlar, farklılar da, kişesel tercih. Songbird'ün ses kalitesi daha iyi gibi geldi bana ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten DFXte de bi özellik en fazla 5/10 seviyede olabiliyor, yoksa ses saçmalıyor. Farklı müziklerde kesin bi efekt rahatsızlık çıkarıyor.

Ben sadece eq ayarlayıp güzel ses almak istiyorum. Gerçi jet audioda BBE efekti kattım biraz ama yine de onun sadece eq ayarlıyla verdiği ses çok dolgun, ferah, temiz.

şimdi Amarok testi yapıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ses sistemim x540 ama ses kartım onboard. Yaptığım araştırmaya göre de audigy ile bendeki onboard ses kartı arasında çok fark olmadığı. (ses kartına bütçe olarak max onu ayıracağımı düşündüm, tabiki asus xonar veya auzen ploison daha iyidir)

Ama sesteki bozulma ses kartı ile alakalı değil. DFX e dayarsan 512kbit sesi belki her türlü şeyi köklersin. Ama 192 ve 128k larda bozulma başlıyor. Kulak hassaslığı da olabilir bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...