Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 arkasaşlar lütfen yarım çıldırcam... download 30 u geçmiyo.. rapidden bişey indiriorum kaldı 25-30 larda çıkmıyo... kablosuz modem kullanıorum şifresiz acaba biri girip asılıo mu.. netlimiter var ama nasıl ayarliyacagım bilmiorum sonuçta 1 mbit interset var çıkması gerek.. teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 %90 asılıyordur. Modem senin değil galiba şifre koymadığına göre=P Yazılımsalda olabilir ama düşük bir ihtiaml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 yok modem benim şifre ihtiyacı duymadım.. hemen eski modemimi koyim birde öle bakim =) an itibariyle koblolu olan modemimi taktım ama download daha da düştü nasıl çözücem ben bunu yardımmmmm pls.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 virüs falan yemişindir belki, bi tarat pcyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Netlimiterdan neyin neti sömürdüğüne bakabilirsin. Birde speedtest.net sonucu koyarsanda hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 speedtest im böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 downloadın normal ama upload biraz düşük cıkmış. verdiğim nod32 programıyla tarat bi bakalım. görelim nasıl bi sonuç çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 sadece rapid mi? eğer öyleyse başka mirroları seçip dene. Bazılarında problem olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 sadece rapidde degil başka sitelerde de indirme yaptıgımda düşük oluyo.. mesela şuan birşey indiriorum 60 a yakın çekiyo.. 100 den başladı ve download hızı hemen düştü... buda speedtest in şimdiki verileri bi düşüş söz konusu ne yapmalıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar