OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 1 almam gerekiyo nerden nasıl alabilirim bilen varmı tam 2 ay geçiktim daha fazla gecikmesem iyi olur 2 bide bu trafik sigorta pulu arabanın vergisi mi demek aynı zamanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Geciktikçe zamlanıyor diye biliyorum, trafik sigortasız yakalanırsan da arabayı bağlıyorlar, büyük de cezası var. Onsuz kaza yaparsan karşı tarafın bütün masrafını ödemek zorundasın. Boş bırakılacak iş değil yani, hemen yaptır artık. Sigorta acentelerinden yapılıyor diye biliyorum ama detayını bilmiyorum tam, babam ilgilenir genelde. Vergi ayrı birşey, MTV deniyor (Motorlu Taşıtlar Vergisi), Ocak ve Temmuz aylarında ay sonuna kadar ödüyorsun her sene 2 taksitte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Selam, Bir sigorta acentesine gidip Trafik Sigortası istiyorum diyorsun. Tam açılımı: Trafik Sigorta Poliçesi: Karayolu Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Kasko gibi her sene yenilenir, takvim yılı yerine yaptırdığın tarihten itibaren geçerliliği 1 yıldır. Poliçenin altına da Trafik Sigorta Pulu yapıştırılır. Poliçe no, sigorta şirketi, plaka ve bitiş tarihinin yazığı barkodlu bir puldur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 çok sağol peki ücreti nedir arabam 1400cc dizel 2008 model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 aç google'a bak onu da, ezbere bilemiyoruz ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 aradım ray sigortayı sigorta puluna 259 tl dedi kaskomda bitmişti ona da 1700 dedi oha felan oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Kaskon olupda trafik sigorta pulunu almakta nasil gec kaldin onu anlamadim. Nasil sigorta sirketiymis bu? Kaskon bitmeden once telefon edip yenileme islemlerini yurutmeyi hatirlatmadilar mi? En azindan kaskona devam etmeyecektiysen bile sigorta pulunu zamaninda yollarlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Normal gibi o ücretler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Selam, Firmanın gazabı :D Ben merkezi arayıp şikayet ediyorum böyle durumlarda ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar