Uzun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Az once yasadigim bir seyi anlatmak istiyorum. Umarim dogru alana yaziyorumdur. Hayatinda hic kitap okumamis biri olarak gecenlerde bir kitabi okumaya basladim. Ilk kisimlari ilgimi cekmeyi basarsada son kisimlarini zoraki bir sekilde , sadece hayatimda 1 kez olsun bir kitabi okumayi btirmeyi istedigim icin okuyordum. Kitabin ismi " Olasiliksiz " . kitabin bir bolumunde gelecegi gormek uzerine bi konusma geciyordu ikizler arasinda. Kuantum fiziginden falan bahsediyorlardi. O bolumu bitirdikten sonra bir anda uyku basti ve aklimdan, gelecegi gormeknin mumkun olunabilecegini, su ana kadar alisilmis kaliplarin disina cikilabilecegini, geciriyorum. Uyuya kalmistim. Uykumda birseyler yasiyordum, Ruya demek isterdim ama o kadar gercektiler ki anlatamam. Sonra bir yerde bir kizla konusuyordum, bana sorular soruyordu. Sonra uyanir gibi oldum ve kendi kendime " Kizin sorulari ilgimi cekti ve uyanipta daha neler soracagini kacirmak istemiyorum " dedim. Yataktan kalkmamaya karar verdim ve sanki hic uyanmamisim gibi ruyamda uyandigim andaki yere geri dondum ve olaylara dewam ettim. Sonra kiza " Ben sigara icmek icin disari cikicam" dedim. Disari ciktim sigarami yaktim ve yere baktim. Bir anda kafama dak etti bu bacaklar ve pantalon benim degildi. Sonra etrafima baktim. Karsida 3 lu bir gurup erkek birseyler konusuyorlardi. Bir anda kafama bunun benim yasamim degilde baskasinin yasami oldugunu ve onun gozlerinden ve hissettiklerinden yasadigimi fark ettim. Sonra 1-2 sn ye nasil boyle birsey olabilecegini dusundum. O sirada 3 lu guruptan biri yanima geldi bana selam verdi ve iceri girdi. Baskasinin hayatini yasiyorum su anda diyerek uykumdan uyanmak istedim. O sirada sanki hayatini yasadigim insan , bunu anladigimi anladigi icin bana evet dermis gibi guldu. Sonra korktum ve uyanmaya calistim. Bagirmaya calistim sesim cikmadi. Bir anda ustumden birseyler kalkiyormus gibi geldi. kendimi biraz daha zorladiktan sonra uyanabildim. Neden yazdigimi bilmiyorum bunlari ama sadece yazmak istedim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kişisel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 şu olabilir http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=karabasan geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Iyi kitaptir ama ikincisini okuyan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ne içiyosun dostum.. aynısından bende istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bazen o banada oluyor yeterince güçlü bağırırsan bağırma denemelerinin sonunda rüyada değilde gerçekte mıhhhhaaa diye bağırarak uyandığını görebilirsin bana çok oldu :) sora "hay allah rüyaymış" diyip uykuya devam ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 olur öle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 karabasan dır bagırdıgını sanarsın uyanmak istersin ama uyanamazsın falan olur öyle arada ben etrafımdaki uyuyan herkezi görüp bagırdıgımı hatırlıyorum ama kimse sesimi duymuyodu uyanamıyodum hareket edemiyodum falan çok kötü bi durum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Kitap okumayı bırak yada hiç olmaz ise azalt bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ne kadar kuantum fiziği koymuş kitabına çok merak ediyorum. Bir edebiyatçının kuantum fiziği üzerine bir şeyler yazması kadar beni benden alan bir şey yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Biraz biraz koymuş işte biraz ondan biraz bundan ama vasat bir kitap bence, ha senaryo olarak yapsalar gişe yapar. Ama işte artısı şu oluyor kuantum fiziği hakkında hiçbirşey bilmeyen birine (benim gibi) birazda olsa birşeyler öğretiyor tek sevdiğim yanı bu oldu kitabın. (elit değilim aman ha sadece vasat bir kitap beğenmedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bir kitap okudum ve hayatım değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 benzeri başıma geldi az önce. ama ondan önce süper bi rüya görüodum. eve biri gelmiş tüm bulaşıkları yıkamış evi tertemiz yapmıştı. ama damacanadaki suyu da boşaltmıştı. sucuyu arayamadım telefon çalışmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mille said: Iyi kitaptir ama ikincisini okuyan var mi? Okuyorum şu anda ikinci kitapta bayağı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 kitaptaki kadın ajan acayip taş ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Bende bugün Olasılıksız'ı okuyacaktım.İkincisi de mi var bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Empati var. ama olasılıksız daha güzeldi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bana da olmuştu o karabasan, of çok işkence haha ama senin ki komplex ib hikaye sonucu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ntv'de izlediğim rüyalarla ilgili bi programdan aklımda kalanını yazim. şimdi, hani biz rüya görüyoruz ya. gördüğümüz bu rüya sırasında bedenimiz kendi kendini kitliyor rüyadaki gibi hareket etmeyelim diye. mesela uyurgezerlerde bu kitleme sistemi tam olarak çalışmıyor. işte bazen uyandıktan sonra bu sistem çalışmaya devam ediyor. uyanıksınız ama hareket falan edemiyorusnuz. karabasan denilen şey tam olarak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 hayatında hiç kitap okumamış biri olduğundan olmuş olabilir. hep dota hep redtube böle hayat mı geçer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 karabasan denilen sey yarı felç durumudur. bilincin açılmaya başlar ama vucudun felç kaldığından hareket edemezsın. Etkisi kulturden kulture değişir biz bu şekilde görürüz bildiğim kadarıyla amerikalılar da ufonun kendilerini kacırırken gorurlermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 kitap seni cok kasmis belli ki, daha soft girisler yap.oyku setleri olabilir mesela veya turkiye elden gidiyor konulu kitaplar olabilir.bunlarla baslayip das kapitali 20 saatte okuyan birini danimistim adamin tirnaklari sumuk salgilamaya baslamisti tabi bu kadar abartmanin alemi yok.okuma hizini gelistir.dakikada kac kelime okuyosun, yuzun altindaysa buyuk puntolu cocuk kitaplarini oku.hizlaninca normal puntolulara gecersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 simdi sen okuma hizini da olcemessin, al bakalim: http://www.hizliokuma.com/okumatesti.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 824 cıktı benim. nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar