Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ruya gibi birsey ..

Uzun

Öne çıkan mesajlar

Az once yasadigim bir seyi anlatmak istiyorum. Umarim dogru alana yaziyorumdur.

Hayatinda hic kitap okumamis biri olarak gecenlerde bir kitabi okumaya basladim. Ilk kisimlari ilgimi cekmeyi basarsada son kisimlarini zoraki bir sekilde , sadece hayatimda 1 kez olsun bir kitabi okumayi btirmeyi istedigim icin okuyordum.

Kitabin ismi " Olasiliksiz " . kitabin bir bolumunde gelecegi gormek uzerine bi konusma geciyordu ikizler arasinda. Kuantum fiziginden falan bahsediyorlardi. O bolumu bitirdikten sonra bir anda uyku basti ve aklimdan, gelecegi gormeknin mumkun olunabilecegini, su ana kadar alisilmis kaliplarin disina cikilabilecegini, geciriyorum.

Uyuya kalmistim. Uykumda birseyler yasiyordum, Ruya demek isterdim ama o kadar gercektiler ki anlatamam. Sonra bir yerde bir kizla konusuyordum, bana sorular soruyordu. Sonra uyanir gibi oldum ve kendi kendime " Kizin sorulari ilgimi cekti ve uyanipta daha neler soracagini kacirmak istemiyorum " dedim. Yataktan kalkmamaya karar verdim ve sanki hic uyanmamisim gibi ruyamda uyandigim andaki yere geri dondum ve olaylara dewam ettim. Sonra kiza " Ben sigara icmek icin disari cikicam" dedim. Disari ciktim sigarami yaktim ve yere baktim. Bir anda kafama dak etti bu bacaklar ve pantalon benim degildi. Sonra etrafima baktim. Karsida 3 lu bir gurup erkek birseyler konusuyorlardi. Bir anda kafama bunun benim yasamim degilde baskasinin yasami oldugunu ve onun gozlerinden ve hissettiklerinden yasadigimi fark ettim. Sonra 1-2 sn ye nasil boyle birsey olabilecegini dusundum. O sirada 3 lu guruptan biri yanima geldi bana selam verdi ve iceri girdi. Baskasinin hayatini yasiyorum su anda diyerek uykumdan uyanmak istedim. O sirada sanki hayatini yasadigim insan , bunu anladigimi anladigi icin bana evet dermis gibi guldu. Sonra korktum ve uyanmaya calistim. Bagirmaya calistim sesim cikmadi. Bir anda ustumden birseyler kalkiyormus gibi geldi. kendimi biraz daha zorladiktan sonra uyanabildim.

Neden yazdigimi bilmiyorum bunlari ama sadece yazmak istedim ..
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz biraz koymuş işte biraz ondan biraz bundan ama vasat bir kitap bence, ha senaryo olarak yapsalar gişe yapar.

Ama işte artısı şu oluyor kuantum fiziği hakkında hiçbirşey bilmeyen birine (benim gibi) birazda olsa birşeyler öğretiyor tek sevdiğim yanı bu oldu kitabın. (elit değilim aman ha sadece vasat bir kitap beğenmedim)
Sosyal ağlarda paylaş

ntv'de izlediğim rüyalarla ilgili bi programdan aklımda kalanını yazim.

şimdi, hani biz rüya görüyoruz ya. gördüğümüz bu rüya sırasında bedenimiz kendi kendini kitliyor rüyadaki gibi hareket etmeyelim diye. mesela uyurgezerlerde bu kitleme sistemi tam olarak çalışmıyor. işte bazen uyandıktan sonra bu sistem çalışmaya devam ediyor. uyanıksınız ama hareket falan edemiyorusnuz. karabasan denilen şey tam olarak bu.
Sosyal ağlarda paylaş

kitap seni cok kasmis belli ki, daha soft girisler yap.oyku setleri olabilir mesela veya turkiye elden gidiyor konulu kitaplar olabilir.bunlarla baslayip das kapitali 20 saatte okuyan birini danimistim adamin tirnaklari sumuk salgilamaya baslamisti

tabi bu kadar abartmanin alemi yok.okuma hizini gelistir.dakikada kac kelime okuyosun, yuzun altindaysa buyuk puntolu cocuk kitaplarini oku.hizlaninca normal puntolulara gecersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...