Mix Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 godfather 1 yarin aksam 8 de trt1 de. kaciranlara, izlemek isteyenlere duyrulur. daha oncede yayinlamislardi ama ben seyredememistim kedim camdan dusmustu onu aramistim :-p neyse [Bu mesaj -Mix- tarafından 15 Mayıs 2004 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 "I am gonna make him an offer , he cannot refuse " laf BUDUR[signature][hline]"you know , I am a simple man , a mere fighter ..lest know this mate , NEVER TRUST SOMETHING THAT BLEEDS FOR DAYS , YET LIVES " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 argh godfather mı buffy mi baffilicek hmm hangisini izlesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Afedersin ama baffi sux, o abidik, gubidik makyajlı şeyi nasıl izliyorsunuz anlamıyorum, 100 kere izlemiş olsamda The Godfather'ı, baffi ile seçim yapmam istense hiç düşünmeden Godfather'ı seçerdim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 harbi laf odur yani.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Herkesin zevki ayrdır tabi ama Buffy deyince aklıma Bi arkadşaımın Espirisi geliyor "Olm Lan dün geceki bölümde Buff'yi yine Bafilediler" Paylaşmak istedim :)[signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 15 Mayıs 2004 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ı ıh olay tamamen meraksal.. dizi olduğundan bölüm kaçırmak hoş olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 yeter artık ezberledim filmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 burda sam yazmıştı,samden 2 topic önce de ben sölemiştim,görmemişlerdir diye yeni açmıştık:) 3.'yü de görmeyip izlemeyen olursa döverim:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 italyan sevgisi aşılayan film. for scilia ;)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 I've got an offer that he cannot refuse ehe türkçesini izlemek istemiyorummm !!! Bonasera Bonasera ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ozellıkle muzıgı guzel,fılmde guzel olunca devamlı ızlenebılıtesı yukselıyor[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 elimiz mahkum ilkinde yarim yamalak seyretmis olmanin acisini hala atamadim üzerimden o yüzden mutlaka seyredecegim herhalde önümüzdeki haftalarda da diger filmleri verirler bu arada ilk film kac dakika sürüyor[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Ohh en sonunda şu filmi baştan sona seyredebildim...De bana en çok koyan V.to kardeşimizin kalp krizinden ölmesi gerçi 3. filmde michael da ole oluyordu ama ne biliyim oyle bir babanın olumu daha şanlı olmalı bi de Scilyalı kadına bakıyorum bi de amerikalı kadına bakıyorum bi insan o sicilyalı hatundan sonra o tipsiz amerikalıyı nasıl alır ya!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 sicilyada kadınlar silahtan daha tehlikelidir gibi bir söz vardı :)[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. oha kalbim atmaya başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Apache, 17 Mayıs 2004 18:02 tarihinde demiş ki: sicilyada kadınlar silahtan daha tehlikelidir Hem de kıllıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar