ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Selamlar İŞyerinde kullandığım bir Asus Laptop var üzerinde de vista home premium isletim sistemi. Son 2 gundur inanılmaz sacmalamaya başlayınca ben de sistem baştan yüklemeye karar verdim ve F9 ile açıp recovery dedim. O da bana bak ben herşeyi ilk ayarına döndürürm felan dedi. İyi dedik OK. dedik yaptık recovery bir açtık sistemi her şey yerinde duruyor eski programlar var gibi görünüyor ama yok yükleyince boktan çalışıyor sorun yapıyor. Hata nerde anlayamadım bir türlü. Neden ilk haline geri dönmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Bu arada 2 partition mevcut bilgisayarda. Kendiliginden mi vardı sonradan mı açıldı bilmiyorum. Ben tüm yedeklerimi 2. partitiona almıştım. O yüzden de recovery fonksyonunu çalıştırırken ilk partition Windowsu recovery et dedim. Tüm HD' i değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Bu son soylediginden olmustur zaten sorun. Full HDD image yuklerse, ne partition kalir ne bi sey. Dogrudan ilk haline dondurur ki makbul olan bu. Yoksa windows'un recovery'sinden dondurdugu pek de bir ise yaramiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Recoveryde 3 çeşit olay var. İlki sadece c'yi recovery eder İkincisi hem c'yi hem d'yi recovery eder Üçüncüsü herşeyi siler %60 ve %40 olarak tekrar oluşturur en azından benim laptopta böyle Asus X52Sa250DV kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Ben sadece C' dekileri silip tekrar kursun istiyorum. D' yi de silmesi pek işime yaramaz çünkü backup aldım oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar