mutos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Eveeet Beyler Turk jedi(academy) serverları varmı,bildigim bi oynasana inc in ava serverı var... Bunun dısında baska varmı?[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 avaturk, oynasa'nın değil ya yanlış biliyorsun, ya da yanlış yazmışsın orda..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 dorusu tam da bilmiyorum avaonline falan yazıyordu oynasanın serverlarında aslında bu cok onemli degilde :p baska server arayısı icindeyim soyle bolca kullanıcısı olan.pek ilgi gormuyor sanırım turkiyede :([signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bana da lazım bi server özlemişim vallahi bu arada teke tek oynayabilirsin ip den, pingler düşük olur rahat oynarsın *! Nefr'e göz kırpar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 en çok ja oyuncusu avaturk.net te bulursun işte. www.avaturk.net bi ziyaret et hakkaten ii oyunculardır hepsi de[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 iste sole her zaman oynayabilsek adam bulmak da zorlanıyorum ip den de acarız ama surekli acık host olunca bi ayrı tat oluo ya :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: arcane, 16 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: bana da lazım bi server özlemişim vallahi bu arada teke tek oynayabilirsin ip den, pingler düşük olur rahat oynarsın *! Nefr'e göz kırpar* ben sana dersini vermemişmiydim bi ara ya? :) Bu arada JA sucks... jk2 ye gelin avaturk server açtı...[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ben senin olduğun servera gelmem kardeşim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 yaw ja dan sonra jk2 biraz bayk gelio acıkcası :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bir tane patijedi serverı olsa fena olmaz gibi[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. oha kalbim atmaya başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 dimi yaw takılırdık ole cıvv cuvv diye[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar