MaxPlanck Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=72467&poll_id=0&warned=y Bu zibidiyi sabah kestigimiz icin bunlari yazdi.Bakalim SOE nin tavri ne olacak..Eger bu herif banlanmazsa SOE dekiler bu isi tolare etmis olur, ağır gelir, oyunu bırakırım..[signature][hline]Assassin of Palpatine Sentinel of Clan Loyal Protector of Hi'lal City Official Nightsister Slayer Kutadgu of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 swg ci arklardan kimse böle bi olayla karşılaşmadı sanırım böle tipler her yerde war neresi olursa olsun banı yesin otursun aşaa pezemnk[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LichKing Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 off hey allam ya bide oldu olucak babana sikayet etde tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Pvp de yenilen çok kişi böyle ağlıyor bir nevi tatmin olma durumu sanırım =) Ama tabi sizde boş durmayıp bunları soe ye bildirin, bu tip oyuncuların yeri yok.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 böyle şeyleri 10 yıldır görüyorum irc olsun oyunlar olsun, sanmıyorum bence banlamazlar. çok fazla var böyle bebe.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ağlamak başka, diğer insanların inançlarına saldırmak başka. Elime geçirsem bi kaşık suda boğarım bu veledi.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: LichKing, 14 Mayıs 2004 19:21 tarihinde demiş ki: off hey allam ya bide oldu olucak babana sikayet etde tam olsun Mümkünse konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: s1eger, 15 Mayıs 2004 00:36 tarihinde demiş ki: böyle şeyleri 10 yıldır görüyorum irc olsun oyunlar olsun, sanmıyorum bence banlamazlar. çok fazla var böyle bebe. arkadasim shadowbane de ayni olayla karsilasti. Siz turkler katilsiniz vs vs gibi laflar ettmis karsisindaki. Yetkililere bildirdikten sonra hakaret edenin accountu silinmis tamamen. Mimlenmis biriyse banlanabilir. Bu tip seylere tolerans gostermiyorlar genelde uyari bile almadan banlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Ben bu adamla konuştum. Evet gerçekten de iğrenç bi herif. Ama iddia ettiği bi şey var. Senin de İsa'yla ve amerikayla ilgili benzer laflar ettiğini ve senin bunları önce söylediğini söylüyor. Gerçi adamın ettiği lafları hiç bir durumda hafifletmez ama dedikleri doğruysa SOE tarafından aynı muameleye sen de maruz kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 iste buna gülünür ..bu herif salak herhalde ..elimde chat log var, onun da var..göstersin görelim hep beraber kim kime ne demiş.. Bu olayi buraya neden taşıdım biliyo musunuz, bu lafları eden şahıs oyunda bi FRF ile grup yapıp saldırdı bize..Sen ırkçılık yapacaksın, bi dolu küfür edeceksin sonra bi Türkle grup yapıp bize saldıracaksın..ne kadar ironik..değil mi Degoe Dustrider?[signature][hline]Assassin of Palpatine Sentinel of Clan Loyal Protector of Hi'lal City Official Nightsister Slayer Kutadgu of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 diğer frf bendim max.oyundan çıkarken degoe gelmemi istedi coronete.pvp istiyodum kaç gündür çünkü.sonra orda seninde olduğunu söyledi ben geldiğimde.ama zaten o sıralarda lag falan vardı ben hiç kimseye saldırmadım.ayrıca dersim vardı ve çıktım.o saintanger'ı bende sevmiyorum zaten.yani rebel falan ama çok kavga ediyo.sana küfür etmemesi gerekirdi zaten .ama lütfen burda devam etmesin bu.burda bitirelim bunu.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman [Bu mesaj Obi-Wan tarafından 15 Mayıs 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Ben böyle kişilere pek rastlamadım ama oluyor arada,report et kafana takma derim.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Bak kutadgu ben o adamin oyle birsey yapip yapmadigini nerden bilebilirim bu bir Ikincisi ben bu oyunu rp icin oynayan biriyim kaldiki ben bu konusmayi biliyorum diyelim yinede yardim ederim o bir rebel. Sen turk degilmisin diyceksin valla bu konuda hic yorum bile yapmam gercek hayatta beni bilen bilir. Ayrica banlanma konusuna gelince kesin banlanir sbde uo da kac kere gordum irkci konusmalardan banlananlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 banlansın ib.... boleleri allahtan karsıma cıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Althar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Gereksiz bir muhabbet. Böyle hazimsiz insanlar her yerde var. Takmayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: preas, 15 Mayıs 2004 19:46 tarihinde demiş ki: Bak kutadgu ben o adamin oyle birsey yapip yapmadigini nerden bilebilirim bu bir Ikincisi ben bu oyunu rp icin oynayan biriyim kaldiki ben bu konusmayi biliyorum diyelim yinede yardim ederim o bir rebel. Sen turk degilmisin diyceksin valla bu konuda hic yorum bile yapmam gercek hayatta beni bilen bilir. Ayrica banlanma konusuna gelince kesin banlanir sbde uo da kac kere gordum irkci konusmalardan banlananlari mesaj yeterince acik buzme istersen[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Evet yeterince acik bilmiyordum boyle bir olayi oyunu 7-8 aydir oynuyorum paticik swg forumlarina toplam 5 kere girmisligim vardir bilmemem gayet dogal[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union Degoe Duststrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar