Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irkçı bir dialog..

MaxPlanck

Öne çıkan mesajlar

http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=72467&poll_id=0&warned=y

Bu zibidiyi sabah kestigimiz icin bunlari yazdi.Bakalim SOE nin tavri ne olacak..Eger bu herif banlanmazsa SOE dekiler bu isi tolare etmis olur, ağır gelir, oyunu bırakırım..[signature][hline]Assassin of Palpatine
Sentinel of Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
Official Nightsister Slayer
Kutadgu of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Pvp de yenilen çok kişi böyle ağlıyor bir nevi tatmin olma durumu sanırım =) Ama tabi sizde boş durmayıp bunları soe ye bildirin, bu tip oyuncuların yeri yok.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
s1eger, 15 Mayıs 2004 00:36 tarihinde demiş ki:
böyle şeyleri 10 yıldır görüyorum irc olsun oyunlar olsun, sanmıyorum bence banlamazlar. çok fazla var böyle bebe.

arkadasim shadowbane de ayni olayla karsilasti. Siz turkler katilsiniz vs vs gibi laflar ettmis karsisindaki. Yetkililere bildirdikten sonra hakaret edenin accountu silinmis tamamen. Mimlenmis biriyse banlanabilir. Bu tip seylere tolerans gostermiyorlar genelde uyari bile almadan banlanabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu adamla konuştum. Evet gerçekten de iğrenç bi herif. Ama iddia ettiği bi şey var. Senin de İsa'yla ve amerikayla ilgili benzer laflar ettiğini ve senin bunları önce söylediğini söylüyor. Gerçi adamın ettiği lafları hiç bir durumda hafifletmez ama dedikleri doğruysa SOE tarafından aynı muameleye sen de maruz kalırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

iste buna gülünür ..bu herif salak herhalde ..elimde chat log var, onun da var..göstersin görelim hep beraber kim kime ne demiş..
Bu olayi buraya neden taşıdım biliyo musunuz, bu lafları eden şahıs oyunda bi FRF ile grup yapıp saldırdı bize..Sen ırkçılık yapacaksın, bi dolu küfür edeceksin sonra bi Türkle grup yapıp bize saldıracaksın..ne kadar ironik..değil mi Degoe Dustrider?[signature][hline]Assassin of Palpatine
Sentinel of Clan
Official Nightsister Slayer
Kutadgu of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

diğer frf bendim max.oyundan çıkarken degoe gelmemi istedi coronete.pvp istiyodum kaç gündür çünkü.sonra orda seninde olduğunu söyledi ben geldiğimde.ama zaten o sıralarda lag falan vardı ben hiç kimseye saldırmadım.ayrıca dersim vardı ve çıktım.o saintanger'ı bende sevmiyorum zaten.yani rebel falan ama çok kavga ediyo.sana küfür etmemesi gerekirdi zaten .ama lütfen burda devam etmesin bu.burda bitirelim bunu.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse

Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman

[Bu mesaj Obi-Wan tarafından 15 Mayıs 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bak kutadgu ben o adamin oyle birsey yapip yapmadigini nerden bilebilirim bu bir
Ikincisi ben bu oyunu rp icin oynayan biriyim kaldiki ben bu konusmayi biliyorum diyelim yinede yardim ederim o bir rebel.
Sen turk degilmisin diyceksin valla bu konuda hic yorum bile yapmam gercek hayatta beni bilen bilir.
Ayrica banlanma konusuna gelince kesin banlanir sbde uo da kac kere gordum irkci konusmalardan banlananlari
Sosyal ağlarda paylaş

said:
preas, 15 Mayıs 2004 19:46 tarihinde demiş ki:
Bak kutadgu ben o adamin oyle birsey yapip yapmadigini nerden bilebilirim bu bir
Ikincisi ben bu oyunu rp icin oynayan biriyim kaldiki ben bu konusmayi biliyorum diyelim yinede yardim ederim o bir rebel.
Sen turk degilmisin diyceksin valla bu konuda hic yorum bile yapmam gercek hayatta beni bilen bilir.
Ayrica banlanma konusuna gelince kesin banlanir sbde uo da kac kere gordum irkci konusmalardan banlananlari

mesaj yeterince acik buzme istersen[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...