Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Fly said: abi "dülülülü :((" diye flüt sesi çıkaran grubun nesi iyi ya abi ben neler gördüm bu yine iyi kalıyor yanında onu diyorum şundan daha kötüsü bile var yani düşünün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 karavan vardi en son bu klip yayinladiklari donemde gitmistim ne oldu oraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 fede said: metalist kharkiv yendi bugün sampdoria yı Oha helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ginaly said: metalciler gey olur diyolar. Zuhrevi hastalik kaptiklarindan dolayi cinsel organlari islevini kaybediyor vesselam, sebebi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ahahaha, çok tatlılar yemin ederim. Büyümeye çalışan çocuklar gibi ama çocuk işte, çok şeker. Önceden iğrenç gelirdi, şimdi nedense alla alla acayip gülümsettiler beni. Çok yaşlandım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 sertaç ortaç (tu) yihuw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 fede said: http://www.timsah.com/Dunyanin-en-kotu-rock-grubu/edr0PVfzIKJ ehehe bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 MADBOY said: ginaly said: metalciler gey olur diyolar. Zuhrevi hastalik kaptiklarindan dolayi cinsel organlari islevini kaybediyor vesselam, sebebi o. pogoda babafingoları kırılıyor ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 dorock deil mi lan orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Yalnız Punk film gecesi videosu da efsaneymiş. Eleman toplu taşıma araçlarında küfür yemekten zevk aldığını falan anlatıyor ahah. Mazoşizm falan gelişmiş böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mortis said: dorock deil mi lan orası yeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 zamanında oralarda sahneye çıkmış adamım ben, benim de yuvam sayılır orası dalga geçmeyin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 AHAHAHAHAH içimizdeki pis metalciler çıkıyor bir bir ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 mortis o kızdan farkın yok işte. pis herifsin. temizlenmelisin. seni bir kedi çişinde baptiz edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 gorecu kızı hatırlatmama gerek yok herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 lan şöle gülüyosun öpesim geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Oha gay metalci X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 o kadar sarhoşun gencin olduğu istediğin yerde çekim yap, aynı mallık düzeyini yakalarsın :D videoyu çeken arkadaşın hevesini anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 tekrar tekrar bakıyorum da kızıl saçlı kız gayet hoş bir sevgili olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ginaly said: metalciler gey olur diyolar. wat?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Dorock'ta Final Countdown söyleyen grubun vokalistin sesi rezalet,fakat tipini beğendim,güzel kızmış.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Emaleth said: 2009 yılında hala sahnedeki grubun final countdown çaldığı (ki onu bile ne kadar çaldığını tartışmıyorum) yerler var ya. şaka gibi. metalcilerin problemi hiç evrimleşmemek, valla. Nie 2009 diye 'The Final Countdown' çalınmıcakmı ? Ama çalışlarına bişi demiyom alayı ziyan davulcuya koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 off metalci, new ageci, rakçı falan mı kaldı bu devirde hala? hoşuma ne giderse onu dinlerim. frank snatradan başlar, aine minogue'a kadar giderim. sınırlamayın lan kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar