Berk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Açım! varmı şöyle 10-15 dkka sonra dürümcübeye gelicek benim gibi son anda yemek yoka denk gelen insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 OF Canım dürüm istedi abi ya.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 fedo da yok ortalarda babacum da yok, bone telefonunu filan açmıyo kesin 300-500 de bunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 teeey, ulanbi babyiğit çıkmadı, şekip sen gelmeden olmıycak bu işler , biz senle burdura şiş yemeye gitcez daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 diyarbakırın meşhurdu di mi? valla lezzet turnesi yapmak lazım anadoluya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 GElin buraya balıkesire tiritler höşmerimler benden şimdi çıkıp höşmerim alıom...[signature][hline]:tebrikz: :tebrikz: Adaletin Kılıcı [Gladiator] Zagor Gladius ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 abe açmayın şöle topicler yaaa[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 kaçtı şu dürümcünün tel.uuu[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 başlığı gördüm karnım guruldadı. buna düet mi deniyo şimdi açım aağç! hatta bkz ata demirer ne demiş avrupa yakası'nda: - valla yaprak öyle açım ki seni bile yiyebilirim yani yerim sizi. ölcem açlıktan. açmayın böle başlıklar, aboov *!gurrll *[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 burnuma dürüm ve pide kokuları geliyor nallahım gaipten kokular mı alıyorum yoksam nedir?![signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yok benim eve spariş ettiğim dürümler ve lahmacunlar geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: zagorx, 16 Mayıs 2004 20:54 tarihinde demiş ki: GElin buraya balıkesire tiritler höşmerimler benden şimdi çıkıp höşmerim alıom... bızım burdan 2 saat sımdı cıksam 23de ordayım oohoo cok uzun iş[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 :(:(:(:(:(:(:(:[signature][hline]:tebrikz: :tebrikz: Adaletin Kılıcı [Gladiator] Zagor Gladius ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 çıkıp dürüm yiyem ben de.. canım çekti.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Ehehe daha yeni gördüm konuyu :) Ne 300 500 ortamı yav, uzak bize öyle işler, ben o saatlerde çoktan yemeğimi yemiş bafiyi kim bafiliyecek onu izliyordum. Çalışan adam pazar akşamı evinde postu dinlendiriyor olur cuma ctsi yeterince çıktık zaten pazar akşamı kalıbı dinlendirdik.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Berk okuzsun... adam pazar gunu gelmis 8.30'da dürüm dio bi de "ben yedim" diyince kizio... boyle patlarsin...[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 off abijim pendikte Uzunlar var deli durum yapıolar yanında bi de meze domates karısık bisey getirolar off yıkılıo valla :p tavsiye ederim yani nerde olursaniz oln gidin bi kere,bi de tuzla da filizler var gene onlara baglı, balık o da,bole lerli larlı yerler falan hos olmus ha. gez dunyayı gor uzunları :p[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Pendikte nerede?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 dur bakalım nası tarif etcez :P ... hmm tam olarak.. kultur dershanesi var pazar sokagında onun tam karsısı,hatta iki yeri var karısılıklı sorsan zaten cogu kisi bilir.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Tekirdağ'dan varsa bizde gidelim bi latif e yada ikinci bahara?[signature][hline]http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=9fnwic5e23774 Online Savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 kızarım tabi, niye öyle erken yemek yiyosun dogi fedo bırak bafiyi ya bafi karın doyurmazzzzzzzz, heh neyseb en yine de yumuldum lahmacunlara ve dürümlere, hatat hrifler alıştı yıldırım hızıyla servis yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 senin keyfini mi bekliicem be adama bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bensiz dürüm party olmaz yalan party olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 kimliğini de getir arkeyn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar