Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 çıktıım kız(?) aynı gecede (geçen hafta oluyor) aşağıdaki bombaları patlattı: "biz neyiz" "senin benle amacın nedir"(sdfg) "eski erkek arkadaşım beni porsche'siyle gezdirirdi, başka kimseyle görüşmeme izin vermezdi vsvsvs....." (bide erkek arkadaşın kimseyle görüşmesine izin vermemesi pozitif birşey olarak düşünüyor arkadaş) "anneme ne dicem sevgilimiyiz, sevgililer gününde hediye alıcam mı bişi yapıcaz mı" (bkz #1) "ben bu yaştan sonra uzun süreli olmayacak ilişki istemiyorum artık" (kızın yaş 22) karnım ağrıyo dedim kaçtım (yemek bittikten 1 saat sonra tabii, hala susmamıştı çünkü), 2 gün sora da kibarca postaladım. güzel biyerde yemek yiyoduk yan masalar sustu bizi dinledi yaklaşık 1 saat. sora barda devam etti. eet hayatımda bu kadar epic seviyede bir fail görmemiştim. paylaşayım dedim. jack bauer çekmedi benim 3 saat içinde çektiğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 "beni porsche'siyle gezdirirdi" bunu diyeni direk gel benim bisiklete bin derim sonra dalgami geçmeye başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Jadelith said: "eski erkek arkadaşım beni porsche'siyle gezdirirdi, vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 şut ve gol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Jadelith said: "eski erkek arkadaşım beni porsche'siyle gezdirirdi, başka kimseyle görüşmeme izin vermezdi çok aradın mı bu kızı dicem böyleleri heryerde, tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 benim eski kız arkadaşımın eski erkek arkadaşının arkadaşları bi yerde 500 milyonluk alışveriş poşetlerini unutup geri almaya dönmüyomuş yaaa bu beni dolaylı olarak karizmatik yapar mı acaba danışmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ya ahahahhaahhaah. geçmiş olsun iyi bari erken bitmiş. ya geç fark etseydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 porscheyi sattim ben bu kari yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 1-Eski erk arkının adı Berkcan mı? 2-Senin amacın zaten belli amaca ulaşsaydın. 3-Bence hediye aldırsaydın pahalı birşey alırdı 4-kızın zeka yaşı kaç? 5-fotosunu atsana hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 oha artedhin kız arkadaşı mı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 aquila said: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden. ŞÜKRÜEAHEAMHAEHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 SimapesieL said: oha artedhin kız arkadaşı mı olmuş benden iyisini mi bulcaklar bütün gün kütüphanedeyim okulda ikinci sevgili yapsa fark etmem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Photo ya da ad soyad ben faceten bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 valla utanmasam vericem ad soyad da. tanıştıran kız iyi arkadaşım olur. o döver beni sora. hoş şimdi iyi dalga geçiyorum "bi sonraki tanıştırdığın kız seri katil olcak galiba" diye ahah sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Güzelmiydi bari onu söyle ben kafamda tasarlarım Fok balığı gibi mi konşuyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 -sarışın. -full makyaj. -elinde sahte louis vuitton cantası olan. -ve evet dartaniana katılıyorum, fok balıgı gibi konusan bi tip. bildim mi bildim mi? ben kafamda böyle tasarladım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 senin failinden ziyade yetiştiren ana babanın failiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 eski sevgilisinin porsche'si varmış. ben olsam kızı bırakır eski sevgiliyle çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bu tarz salagımsı tiplerden faydalanmak lzm.cocuk porşla 2 tur gezdirmiş işini gormus bırakmış işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 amma konuştunuz siz de arkasından ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 düşündüm de. kız haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 aquila said: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden. AHAHAHAHAA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 velkam tu riyıl layf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 aquila said: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden.AHUAHUAH WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar