Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 said: Swp çerezdi yaaaaaaauuuuwwwww, zaten. Bunu yazan buna hitaben yazdı diye söylentiler var. said: Cockblock dediğin gate sistemi yine herhalde ? Cockblock boss yoktu swp de o yüzden : ) Redomen said: Rikkie said: Swp çerezdi yaaaaaaauuuuwwwww, zaten. Çerezmiydi? ilginç endless_night said: nerflerden sonra girdiyse çerez gelmiştir -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 hmm şimdi o zaman 3.1 contenti tek Ulduar mı? Wintergraspe bi tane daha boss koyacaklarını bilioz da tek bossluk ayrı bi instance koymıcaklar mı sartharion malygos vs gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 cockblock ne ya? yeni uyandım y...kblok diye okuyup duruyorum kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 sunwell de kapi vardi 3 ve sonrasinda ayda 1 acildi engellemek icin. aynisi cthun da vardi nerflediler kesildi falan. engel işte kesilmesin diye o degilde su sadece hardmod u olucak boss u optional olarak koymak yerine son boss koysalardida cakma guildler server first yapamasa falanfilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 cock dan bi tane block var böle kalın içinden geçemiosun kaliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 PTR de çıkmış ama 549mb lık patch inmiyor,10dk da 5mb çekebildim,1-2 rapid linki var ama güvenemiyorum patlıcak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Franceskooo said: PTR de çıkmış ama 549mb lık patch inmiyor,10dk da 5mb çekebildim,1-2 rapid linki var ama güvenemiyorum patlıcak diye. linkini verebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 13 aralıkda eklenmiş link %500 fake,gene blizzard downloader a kaldık.Sabaha kadar cekicez iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Nasıl yapacağız. Daha önce yapmamıştım. Kısaca anlatabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 daha patch falan yokh sallamayalim .)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 blizzard'ın sitesinde goremedim ben ulduar ptr ile ilgili bisey. character copy yaptım, clientı indiriyorum 209 mb diyo. ismi de 3.0.1 ptr, bi yanlıslık var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 maxrep said: Nasıl yapacağız. Daha önce yapmamıştım. Kısaca anlatabilirmisiniz? önce www.wow-europe.com/ptr ye girip client download yapıcaksın,sonra ilk 209mb indirip 12gb bos yer istiyicek kurmak icin,daha sonra 549mb lık baska bi patch indiricek,ben hala %3 deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bosuna indiriyosun daha 3.1 ptr ile ilgili bisey yok sitede, yanlıs yonlendirmeyin insanları emin olmadan. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 3.1 ptr aktif değil ne bu heyecan bir gelişme olursa zaten mmo-champion.com da görürüz sağa sola aldanıp dosya çekmeyin. Bakalım ulduar neler getirecek.. 3.0.1 sonrası oyundan zevk alamayan kitlenin içindeyim, çok easy mode oldu herşey. Wotlk ile beraber blizzardın pve adına yeteneksiz oyuncu kitlesini mutlu etmeye yönelik attığı adımlar umarım 3.1 ile son buluyordur. Yaratıcı zorlayıcı ve oyun zevki veren nerf öncesi SWP kıvamında bir ulduar görmek güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ben blizzarddan ulduar ile vanilla wow zamanındaki atiesh tarzı legendaryler eklemesini bekliyordum, hala bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bence SWP beklemek hayal olur. Prenerf Black Temple/Hyjal ayarı bir yer olur diye tahmin ediyorum çünkü daha Icecrown Glacier'i vs var. Çıtayı birden yükseltmek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 O zaman bizim guilddekiler yalnışmı biliyo,mmo-champ a göre ulduar ilk 4 boss aktifmiş diyerekten herkes şu an için totalde 750 mb (209 + 548) patch cekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Tamamda çıtayı yükseltmezlerse , çok basit olcak , sonra zaten çıta okadar yükseltselerde , icecrown çıkınca, artık nasıl olcaksa , nessaj haz frostmourne lololo fln olcak birden xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Aylardır Naxx oyunun Karazhanı, Maly&Sarth = Grull&Magy si kıvamında deniyordu işte. Hatta SSC kıvamında bile olabilir. içinde vahsj kael gibi bosslar olacaksa süper. xD hard modelarla = sunwell/bt normal şekilde ssc, tk msı bir yer olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bence Sunwell ayarında olsun encounter olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Franceskooo said: O zaman bizim guilddekiler yalnışmı biliyo,mmo-champ a göre ulduar ilk 4 boss aktifmiş diyerekten herkes şu an için totalde 750 mb (209 + 548) patch cekiyo. link verirmisin çektikleri patch için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Aluriel said: Franceskooo said: O zaman bizim guilddekiler yalnışmı biliyo,mmo-champ a göre ulduar ilk 4 boss aktifmiş diyerekten herkes şu an için totalde 750 mb (209 + 548) patch cekiyo. link verirmisin çektikleri patch için www.wow-europe.com/ptr daha sonra download client den önce 1mb lik connector indirdim daha sonra 209mb lik bisey cekti ve bunu kurarken 12gb alan istedi,arkasından 548 mb lık baska bi patch yükledi simdi 12mb lik bi patch %94 de takıldı kaldı. Edit:Sanıyorum bizim guilddekiler yalnıs bi anlamanın kurbanı oldu,kimileri karakteri bile kopyaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 herkesin çekip çekipte %90larda kaldığı patch 3.0.8.xx ptr patchi. Yani bi önceki PTR'nin dosyadsı.Ama söylentilere göre ptr açıldığında bi updaterla bu clint'ı 3.1'in ptr'sine update etme şansı doğacakmış.Eğer %90lardaysa downloadunuz çekin dursun biyerde.Ama yeni çekicekseniz uğraşmayın PTR başlamadı daha gün itibarı ile.Bence bir hafta içerisinde başlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 eski patch o indirdikleri. boşa heyecan yaptırdın millete burda :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Boss taktiklerini yazsalarda okusak heyecanlansak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar