Anelor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Evet baslikta yazdigim Hanns G HG216D marka monitorum var ps3 e bagli durumda simdi bu monitoru tercih etmemin en onemli etkeni kendi icine gomulu halde 2 adet speaker i bulunmasi HDMI olmasi ve monitorun arkadsinda audio input girisi bulunmasiydi. ben sandimki bu audio inputa ben speaker baglayip sesi bagladigim speakerlardan alabilirim ama benim dedigim audio output olmasi lazim saniyorum cunku beceremedim bugun ucuzluktan creative 2+1 speaker seysi aldim bagladim taktim hersey normal ama sesi bi turlu creativeden alamiyorum gene monitorun kendi speakerlarindan geliyor ses bu konuda yardimci olabilecek olan var mi? simdiden tesekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 yardim plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Pek bilgili değilim bu konuda ancak birkaç tahminde bulunayım. HDMI ile tvye bağlayınca ps3ten çıkan sesi de televizyona göndermiş oluyorsun. Bu durumda ya televizyonda bir ses çıkışı olmalı ya da belki hdmi yi ses ve görüntü olarak ayıracak aparatlar bularaktan sesi hoparlörlere göndermelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ps3 ü monnitöre bağlıcaksan görüntüyü hdmi kabloyla monitöre bağlıcaksın ses içinse hdmi olmayan kablonun(composite kablo galba) 3 çıkışı varya onlardan 2si ses içindi sanırım onları bi şekilde hoparlöre bağlıcaksın çevirici vs ile. ps 3 ün ayarlarında görüntü hdmi audio composite seçebilceğin tarzda bişey olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 o renk renk 3 kablolu seyi ceviriciyle speakerlara bagla diyosun sanirim. nasil bi cevirici lazim bunun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bu kablo http://urun.gittigidiyor.com/Stereo-Aux-Ses-Aktarma-Kablosu_W0QQidZZ15546616 yada bu çevirici işini görür sanırsam. http://urun.gittigidiyor.com/3-5-mm-KULAKLIK-GIRISINI-STEREO-RCA-PORTA-CEVIRI_W0QQidZZ15386491 gitti gidiyordan alırsan 1,5 liralık şey kargo parasıyla 5-6 liraya gelir, herhangi bi elektirikçiden alsan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Audio Input olduğu için problem yaşıyorsun evet, monitörün gömülü hoparlörlerine ses kaynağı bağlamaya yarar o, ayrıca bir çıkış yoksa yapamazsın o işi. elesso'nun dediği gibi direk cihazdan gelen kablodan sesi verebilirsin kendi aldığın hoparlörlere ama linkini verdiği kablolarla olmaz sanırım. Neden; PS'den gelen kabloda 3 tane RCA erkek uç olacak, kırmızı, beyaz ve sarı. Sarı olan video girişi, kırmızı ve beyaz ses kanalları. Creative hoparlörünün alete girecek ucu da erkek kulaklık girişi. Yani o kablo ve çeviriciyi alırsan, en sonunda elde edeceğin tabloda Creative'den gelen ve PS3'ten gelen olmak üzere iki tane erkek kulaklık ucu olacak, onları bağlamak için de iki tarafı da dişi kulaklık girişi olan bir çevirici/kabloya ihtiyacın var. Biryerlerde yanlış birşey anladıysam affola gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 evet baggio tam olarak ne demek istedigimi anlamissin input oldugu icin olmuyo derken senin dedigin geldi aklima ve problem 2 erkek ucu nasil birbirine baglicam oldu eger ole bi cevirici varsa yapabilirim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Öyle bir aparat üretiliyor mudur bilmiyorum, elektrikçilere sorman lazım. RCA ucu için var bende öyle uzatıcılar mesela, 5.1'imi dağıtırken kullandım, elektrikçi falan değil direk Koçtaş'ta bulmuştum hatta. Kulaklık ucu için de vardır belki, yoksa da iki ucu birden dişi kulaklık girişi olan 20cm bir kablo yaptırırsın yani, çözümsüz değil. Aparattan biraz daha çirkin olur belki ama işini görür, son çare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ha evet ben karıştırmışım olayı biraz, dediğim olay daha çok pcden video müzik seti vs tarzı aletlere ses vermek için kusursuz çalışıyo. 2 erkek fişi birbirine bağlamak çok sorun olmaz, baggionun dediği gibi 2 tarafı dişi küçük bi aparat veya uzatma kablosunu heryerde bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 aparat var. yazicida kesin bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 şundan lazım sanırsam, 50 kuruşa almıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar