Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 valla kendimce arattım ama bulamadım :) açıldıysa kusura bakmayın kendi blogumda tema kullanmıyorum fakat bugün bir arkadaşın sorusu üzerine şu olayı araştırmaya başladım.İnternetten bulduğu bir temayı bloga kuruyor fakat .xlm hatası veriyor ve şablonu görmüyor.Blogger'in kendi temalarından bazılarını kuruyor oluyor fakat internetten bulduğu ve hali hazırda birkaç siteninde kullanmakta olduğu aynı temayı kuramıyoruz. Sorun nerede olabilir ? Nereyi editlememiz gerekir.Google'da arattım bayağı kişi bu sorundan şikayetçi ve çözüm yazmıyor.Belki burada bilen vardır diye şey ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 xml hatalı değilse bilemem googlea sorun. :D bende geçen kendi bloguma bir tema kurdum. öyle bir sorun yaşamadım. tam olarak ne hatası veriyor? belki bir parantez açık kalmıştır dosya düzgün inememiştir fln? hazır xmller sorunlu oluyor benimki mesela firefoxta bazı yerleri kayık çıkıyo fln XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar