erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 forrest gump'ı da çok severim ama shawshank daha çok haketmişti bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bana kalirsa oscarla olculmuyor filmin guzelligi, o yuzden hangisinin aldiginin o kadar onemi yok, kendi aralarinda anlassinlar, ama forrest dover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 heykelin hangi tarafı hangi filme giderdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Başını sana gönderirdim siyahkaos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 diğer başınıda sen alırsan memnuniyetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 çelik ayna olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Koydu ama lafı, sustum farkettiysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 iki filmi karşılaştırmak istemem açıkçası, ikisi de mükemmel. anneni mi babanı mı daha çok seviyosun gibi birşey oldu bu. illaki illaki birisi mi? shawshank redemption sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Forrest Gump açık ara iyi bir film.Bana söylermisiniz Shawshank Redemption denince aklınıza ne geliyor?Direk olarak yıllarca kaşıkla tünel kazma efsanesi...Ama Forrest Gump film içinde birçok olayı ve tarihi içceriyor.En başta reel tarihle paralel gidiyor.Komedi de var savaş da romantizm de var dram da.Forrest Gump'ın karşısında kolay kolay bir filmin durması gerçekten zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar