Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 nereye acacagimi bilemedim. elimde bir psd dosyasi var, ve esekligimden evden cikmadan pdf'e cevirmedim. bugun de ciktisini almam lazim, matbaa'da sorun olmamasi icin (her ihtimali karsilik) bir hayirsever arkadasimizin onu pdf formatina cevirebilecek olmasini umuyorum. dosyamiz burada ve boyutu biraz buyuk (25mb). bu guzelligi yapanin kirk yil kirkinin da kulbu kirik kup.. anladiniz siz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 İndiriyorum, bakayım bir. Sharebee'ye yollarım olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 A4 mü olsun istiyorsun. Page size ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 A4 yaptım -> http://sharebee.com/37b19cc9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 sagol gergecim. baska bir arkadas da resize etmeden cevirdi, on numara oldu bu ikisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar