Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ikea

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

ikea'da 55m2 - 75m2 ve benzeri evleri muntazam bir sekilde doseyebilmeleri guzel; ama bir de tepesinizde tavan oldugunu hayal edin. Kafanizi kaldirin 2.5-3 metreye tavan koyun, ikeadaki gibi 35m ye degil. Ben daralirim heralde.

yerli mali mobilya isinde dover, bir de paketleme/tasima isini ikea gibi yapabilseler.
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:
valla ben taşıdım da evi koca koca dolaplar aldıktan sonra, bana mısın demiyo? söktüm bi daha taktım filan. maşşallahı var ikaaacıımın.
seviyom.
atheyi daha çok seviyom, ayrııı..

Ehe, seninkiler uc kurusluk diildir de ondandir Emacim =] Benim de ofis tamamen ikea, e hastasiyim, kutuphaneler, masalar, raf sistemleri hede hodo tasindi etti bana misin demedi. Ama bu dolap yok mu bu dolap, cani cikasica :P

Ikea bi yana, hastanizim Emaaa'nim! x
Sosyal ağlarda paylaş

odchu said:

yerli mali mobilya isinde dover, bir de paketleme/tasima isini ikea gibi yapabilseler.

işte onu beceremedikleri için ikea rulz, yerliler sux zaten. ikea'nın sistemi var, içeride gönlünce gezip, her şeyin ölçüsünü zırtını pırtını, nasıl kombine edilebileceğini, neyle yakışacağını, nasıl ne yapacağını anlayabiliyorsun. evine götürüp ayak kokusu, montaj ücreti, randevulaşma paniği olmadan zonk diye mobilyanı yapabiliyorsun.

yerli markalarda ise satış temsilcilerinin peşinden koşmak, bir sürü angutla muhattap olmak zorundasın. bu açıdan yerli markaların 10 fırın ekmek yemesi lazım. tasarımdan ise hiç bahsetmiyorum.

p.s. athecoooaam, herkesin önünde sana evlenme teklif ediyore... benim ol kadın!
Sosyal ağlarda paylaş

athea said:
Aynen, o dolabin ta kendisi burda yani Ingiltere'de £78. Hayir, ayni odanin icinde baska bi koseye tasirken agzi burnu dagildi da ordan biliyoruz, ev sahibi "noldu lan dolaba" derse depozitodan ne kadar dusecek bilelim diye baktim, ehe.

Laf aramizda, ben boyle dandik dolap gormedim o ayri. Koca dolabi iki parca sunta bi arada tutuyo, e haliyle tutamiyo. Alip bi koseye koyacaksaniz ve ASLA yerinden oynatmayacaksaniz hic problem yok ama tasinmaya gelmiyo. Tabi £78'lik bi dolaptan daha ne beklersin ki, bence bi mahsuru yok yani, £78'e dolap bulmussun, varsin tasinmasin.

Hastasiyiz Ikea'nin, Ikea sen bizim herseyimizsiiiiiiiiiiin!

(random fun fact: Ingiliz salaklar 'aykiya' diye okuyolar, gel gor ki orijinali 'ikea')

benim odamda o kadar tasiyacak yer olmadigi icin test edemedim =)
fakat koydugum kösede pasalar gibi isini görüyor daha ne olsun bir ögrenci icin diyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

Tasarim desen sahane (tamam dandiri seyler de var ama herkesin zevkine uygun bisey var diyelim buna) bi de birbirine uyumlu, hedenin icine gecen hodoler olsun, aksesuarlar olsun, hersey cok kullanisli. Flat-pack olayi adamlarin olayi zaten. Tasima olsun, montaj olsun bunun gibi masraflari sallayip bu fiyatlara satabiliyolar zaten, daha ne.

Bi de hafta ici gece 10'a kadar acik. Haftasonlari daha acilmadan bi saat once otoparki tiklim tikis eden, kapilarda kuyruklarda beklesen insan selinden ve zaten dar koridorlarda ciglik cigliga kosusup yataklarin ustunde ziplayan, dolaplarin icine saklanan, ustu plastik hederelerle kapali ve dekor olan tuvaletlere isemeye calisan coluk cocuktan hazzetmiyosaniz benim gibi, hafta ici aksam is cikisi gidiniz, isinizi bi saatte gorup cikiniz, aksam yemeginde de kofte, ooh daha ne isterim, nefis valla.

Emaleth said:

p.s. athecoooaam, herkesin önünde sana evlenme teklif ediyore... benim ol kadın!

Aaa tavav! E ama zaten seninim ayol, haberin yok muydu? <3
Sosyal ağlarda paylaş

urunu guzel secersen, kurarken ahsaptan biraz olsun anlayarak kurarsan uzun sure kullanabilirsin urunlerini. ben almanya da iki kez tasindim uzerine TR'ye getirdim, burada da bir kez tasindim. Her seferinde bozup yeniden kurdum. gayet guzel duruyorlar. Sonuncu kurma biraz civi cakarak oldu ama normal o kadar seferden sonra. bazi mallari ekstra adi oluyor onlari ayirmak lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
fistan bu arada sitede yazan bilgilere gore ugrastirici olsa bile kredi karti ile odemede yapabiliyorsun. 1-2 gun icinde siparisin kargoya yetisir cok rahat..

sitede yazan bilgilere gore online siparis:
23. Online sipariş nasıl veriliyor? Ödeme ve nakliye nasıl yapılıyor?
Online Müşteri Hizmetleri tarafından verilen Online Sipariş Hizmeti sayesinde beğendiğiniz ürünleri mağazaya gelmeden www.IKEA.com.tr adresinden seçebilir ve satın alabilirsiniz. Ödemelerinizi kredi kartı, havale ya da EFT ile yapabilirsiniz. Lütfen dikkat! Bu hizmet sadece mağazalarımızın bulunmadığı illerde yaşayan ve 250 TL’nin üzerinde harcama yapan müşterilerimize verilmektedir.
Online sipariş hizmetinin işleyişi:
www.IKEA.com.tr adresinden seçtiğiniz ürünlerin isimlerini ve ürün numaralarını online sipariş ekibimize e-posta ya da telefonla iletin.
Online Müşteri Hizmetleri görevlisi seçtiğiniz ürünlerin stok kontrolünü yapsın.
Stok durumu, ürünün teslimat tarihi, ürünün fiyatı, nakliye ücreti ve nakliye şekli konusunda sizi bilgilendirelim.
Online satış görevlisi, ısmarladığınız tüm ürünleri sizin adınıza toplasın ve ödemenizi alsın.
Ödemenin ardından, oturduğunuz yere göre anlaşmalı olduğumuz bağımsız nakliye ve montaj firması ile veya Yurtiçi Kargo ile gönderimi gerçekleştirelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi evet İsveçliler işi biliyor hakkaten.

Bu arada bir arkadaşım IKEA'nın çıktığı köyden sdf. Bütün ailesi IKEA'da çalışıyor zaten ve sahibi local publarına gidiyormuş paso. İnanılmaz değişik bir herifmiş bütün eşyalarını bir torbaya koyup elinde torbayla dolaşıyormuş paso.

Sürekli paso demişim ivranç.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar konsepte göre satıyo ve tasarımlarından ziyade marka satıyo genelde. Oraya yemekleri başarılı yapıyolar yemeğe gidiyosun içmimarisi hep aynıdır girdiğiniz yerden çıkamazsınız çıkmanız için bazı yerleri gezmeniz gerekir. Gezerkende aaa şuda süpermiş oha fiyata bak ya falan diye onuda alıp çıkıyosunuz. İkeada şimdiye kadar en şok olduğum şey yapay bambu ağaçlarını boyayıp 10 tanesini 25 tl ye sattıklarını gördügümde baya bi şaşırmıştım ve millet alıyodu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...