Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Youtube'a girip Eminem'in D12 adıyla yaptığı şu My Band şarkısının klibini izleyeyim dedim aklıma geldi, girdim youtube'a yazdım d12 my band video clip diye çok nadir aradığım şey çıktı bu ayrı bir gariplik onun dışında çıkanlara tıkladığımda da "this video is not available in your country" uyarısıyla karşılaştım. ktunnel aracılığıyla girip arama yaptığımdaysa ilk sonuç direk video klibiydi. yeni bir sansürleme şekli mi bu anlamadım ben biri aydınlatsın beni.
kfg Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 "this video is not available in your country" geyigi bayagıdır vardı bazı videolarda, ama arama yaptıgında da ulkeye gore farklı sonuclar cıkması ilgincmis...
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 sey o resgister haklari muzik sirketleri urunlerinin kliplerinin youtubeda sadece belirli ulke vatandasari icin yayinlatiyo yane sey iste ya satin alinan haklar reklam gelirleri felan hesabi
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 çok sinir bozucu bir mesaj oluyor bazen o da ktunnel denemek aklıma gelmemişti. yahut sayfalar dolusu uk adresi içeren bir host dosyası görmüştüm, o da işe yarayabilir belki.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 soyle ki, kanallarin belirli ulkelerde yayin hakki oluyor. gidip de turk kanali cinde yayin yapamiyor, cin'den onun icin izin alinmali. oyle olunca da muzik firmalari "bu klip sadece surada yayinlansin" diyorlar. yoksa kral tv gidip amerikadaki bir muzik kanalina dava acabiliyor.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 negzel yani yutub açık bile olsa artık yarı yarıya kapalı.
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 youtube neden hala kapalı bence ulke ısraılle ilişkilerini dondurup youtube a odakalanması gerekıyor.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 biçok sitede var o sistem, mesela sci-fi.com da nerdeyse tüm videolarda, yada cnn.com daki bazı videolar için hep o uyarı şeyi çıkar. youtubda rastlamadım gerçi kendim henüz hiç.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 hatta veoh.com ve pandora.com tamamen turkiyeye kapai
Öne çıkan mesajlar