Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ne zor şeydir şu yıllıkları yazmak bide hep klasik cümleler yok seni şu kadar yıldır tanıyorum yok iyi kötü anlar falan falan .. yıllık yazıcağıma oturur sabaha kadar biyoloji çözerim daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Daha kötüsü var. -Bana bu tertemiz sayfayı ayırdığın için, -Seninle pek muhabbetimiz olmasa da, -CANIIIĞM en sevdiğim arkadaşla.. HÖYT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 İrfan'ı koysun birisi de eğlenelim xDxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 acısıyla tatlısıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kah güldük kah ağladık seni hiç unutmayacağım canım arkadaşım seni çok seviyorum serpiştir aralara işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 lam harbiden tanımadığınız adama yazmayın sizde.. elemanı sağlam tanıyorsanız illa ki yazacak bişi çıkıyor olmadı; öss teğet geçti.. hamdolsun denemelerde başarılıydık.. one minıt! olmaaaaz.. testini al da git.. falan yazarsınız işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bence yeni bi çığır aç git uyduruk karikatür çiz falan öyle canım arkadaşım unutmıcam falan herkes yazıyor fark yarat uu beybi desinler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ben sadece birkaç arkadaşımın yazdıklarını koyup sonrada megadeth-tout le monde liriklerini yazmıştım. çok asiydim lisede. çok karizmatiktim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Yıllığımda benim için özel olan tek bir yazı var, o da en iyi arkadaşların bile bana yazarsan, sana yazarım dediği bir ortamda, bir kaç konsere beraber gitmek ve ufak tefek muhabbet etmek haricinde pek de samimi olmadığım bir arkadaşımın bana yazdığı, yapaylıktan uzak, gerçekten istediği için yazdığı yazısıdır. Okuldan sonra görüşmedik ama o adamın yeri ayrıdır o 4-5 satırla. O yüzden yazmaya ya da yazıyı uzatmaya çalışmaya gerek yok bence. İçinizden ne geliyorsa yazın, gelmiyorsa yazmayın. Bir de çok yakın bir arkadaşım 1 sayfa yıllık yazısı yazmıştı, dilbilgisi kurallarına da pek hakim değildi. Yazısını imla kurallarına uygun olarak derleyip öyle eklemiştim yıllığa, adamın tepkisi "oha lan bunu ben yazmadım" olmuştu asdasfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bi de yazılan kağıtları atmayın.. bi tomar yazı yazıldı, bendeniz -salakça işlerin kralını yapıyorum- ne olsa çıkacak lam yıllıkta diye bunları bi güzel attım. sayfaya sığmadığı için büyük bi kısmı çıkmayınca da ölü balık gibi bakındım yıllığa. hâlâ yıllığı açmak istemem bu salaklığım yüzünden. hayatında bi defa yapılıyor lan bu işte.. ne diye çöpe atıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 benim yıllığımdan benim için önemli kalan tek şey masquerade'nin bitiriş cümlesi: "Hayatta Frag'ının yüksek Ping'inin düşük olması dileğiyle." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 siz yaptınız mı bilmiyorumda bide okul gömleğine bişiler yazdırma huyu vardı. Kızlar ayy ben bunu hep kadar sakliyacam fln dediler. 1 ay sonra sasıdı o gömlekler, leş oldu, hepsi atıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bendeki gömlek duruyo dolapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Phahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 senko said: siz yaptınız mı bilmiyorumda bide okul gömleğine bişiler yazdırma huyu vardı. Kızlar ayy ben bunu hep kadar sakliyacam fln dediler. 1 ay sonra sasıdı o gömlekler, leş oldu, hepsi atıldı. benim gömlekler duruyor birine hatıra yazısı yazdırdım ötekinind e arkasına isim ve numaraları yazdım üstüne imza attırdım :) duruyor ikisi de dolapda bazen açıp bakıyorum güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Eteğinin yanına as :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 e peki hiç yıkamadınız mı yaf o gömlekleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 hala buram buram uhal kokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar