Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 abi 300 sarth 3d denemesinden sonra hala MAVİ Shadow Fissure'den nasıl ölüyor millet arkadaş kafayı cizecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ona sukret tanklayan paladin bubble da acabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kirmiziyken gorulmuyodu harbide, mavi iyi oldu. bi de bizim bi elemanda bi addon var, kim fissurea yatti kim firewalla gitti yaziyo, utanc tablosu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 versene abi şu addonun linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bilmiyorumki adini lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Penthesilea said: ona sukret tanklayan paladin bubble da acabilirdi. yada canı sıkılıp DI atabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 altla sarth 10 da add tanklarken portala tıkladıydım yanlışlıkla asfbhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/failbot.aspx bu heralde failbot sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 adı da imbaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 shadow fissure hangisiydi yaw ben unuttum bayadır oynamayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 harika oldu bu addon sağolasın valla. altta açılan void zone abi bu fissure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 şu an neyden bahsettiğinizden anlamıyo olmam normalmi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 wow oynamıyosan normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 fissureda telefonla konuşan adamlar var bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Voidwalkera tanklatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Rikkie said: Voidwalkera tanklatın. öyle yapıyoruz. void raidin en iyi oyuncusu su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 fissureda sevisenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ShadowFury said: wow oynamıyosan normal okey dasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 O addon çalışmıodu en son dün 10man 3d sarthta denediğimizde. Ama mavi olmuş güzel olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Addon çalışıyo da,ben hiç lava yemediğim halde achivementi yapamadım 1 değil 2 değil,havadan düşen meteor gibi taşlardanda mı damage yemicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Ya o addon çok gıcık. Bigün yine OSdeyiz, millet böyle paso fail, raid leader ffs'yi macroya bağlamış falan. Tek bir kere bile ne lavada ne fissurede fail olmadan alnımın akıyla 1204091401 tane wipe yemişim, tam en son attemptte portaldan çıkmamdan 0.0000001 saniye sonra üzerime gelen lavadan gebermişim, o attemptte de sartharionu kesmişiz, bir de first kill olmuş, win attemptde ben dps meterın dibine gitmişim, bir de raid chatte tek fail benmişim. La dedim bırak, bırak allasen, böyle addon olmaz olsun. Böyle de bi anım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 kel thuzadda 4 kere void zone da yatan tank gordum senin durumun yine iyi(Naxx 10 bide 25 olsa vah halimize) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Franceskooo said: Addon çalışıyo da,ben hiç lava yemediğim halde achivementi yapamadım 1 değil 2 değil,havadan düşen meteor gibi taşlardanda mı damage yemicez. achivementi yapmaya calismadan önce ne istedigini okursan lava flame degil de lava strike oldğunu görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar