Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hitler'in ruhu için helva dağıttılar!

raw power

Öne çıkan mesajlar

Kayseri'de Hitler'in ruhu için helva dağıttılar

16/02/2009

Bu ırkçılığı yapanlar öğretmen!

Ahmet Oğuz GÜNDÜZ

KAYSERİ - İsrail Kara Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Avi Mizrahi'nin açıklamalarına tepki gösteren Türk Eğitim-Sen Kayseri 2 No'lu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk ve bir grup öğretmen, Adolf Hitler'in ruhu için Cumhuriyet Meydanı'nda helva dağıttı. Helvayı alan bazı kişilerin helvanın başkan Öztürk'ün ölen babası için dağıtıldığını zannetmesi gülüşmelere neden oldu.
Cumhuriyet Meydanı'ndaki Meydan Parkı'nda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte açıklama yapan Türk Eğitim- Sen Kayseri 2 No'lu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, Hitler'i rüyasında gördüğünü öne sürdü. Öztürk, “Hitler bey rüyamda, ‘Bush'un Irak’ta yapmış olduğu katliamlar, soykırımlar ve insanlık suçu benimkinden daha mı geri ? Eğer siz bu şekilde devam ederseniz, hakkımı helal etmeyeceğim. Eğer hayrıma helva dağıtırsanız hakkımı helal ederim' dedi. Biz de Hitler beyin şerrinden ve gazabından korunmak için helva dağıttık” dedi.
Bu sırada helvanın neden dağıtıldığını yoldan geçenler anlamadı. Helvayı yiyen bir kişi gazetecilerin, “Helva kimin için dağıtılıyor?" sorusuna Başkan Ali İhsan Öztürk'ü göstererek, “Arkadaşın babası ölmüş herhalde. Onun için dağıtıyorlardır” yanıtı verdi. Helvanın Hitler için dağıtıldığını öğrenen bu kişi aldığı helvayı tepsiye bıraktı. (dha)

kaynak
Hitler bey ahahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

raw power said:
Öztürk, “Hitler bey rüyamda, ‘Bush'un Irak’ta yapmış olduğu katliamlar, soykırımlar ve insanlık suçu benimkinden daha mı geri ? Eğer siz bu şekilde devam ederseniz, hakkımı helal etmeyeceğim. Eğer hayrıma helva dağıtırsanız hakkımı helal ederim' dedi. Biz de Hitler beyin şerrinden ve gazabından korunmak için helva dağıttık” dedi.
Bu sırada helvanın neden dağıtıldığını yoldan geçenler anlamadı. Helvayı yiyen bir kişi gazetecilerin, “Helva kimin için dağıtılıyor?" sorusuna Başkan Ali İhsan Öztürk'ü göstererek, “Arkadaşın babası ölmüş herhalde. Onun için dağıtıyorlardır” yanıtı verdi. Helvanın Hitler için dağıtıldığını öğrenen bu kişi aldığı helvayı tepsiye bıraktı. (dha)

Ortama bak PUAHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

Yine kayseri yine kayseri

Kayseri'de Nuh Mehmet Korkmaz (23) isimli şahıs, Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır'ın 4. ölüm yıldönümünde bir yerel gazeteye taziye ilanı verdi. Korkmaz, Çakır'ın ölümünün üzerinden dört yıl geçmesine rağmen kendisini unutmadıklarını söyledi. Korkmaz, "Dizi Türkiye'nin gerçeğini bize yansıtıyordu. Çakır karakterini çok seviyorum, onu unutmadığımı göstermek için yerel gazeteye taziye ilanı verdim. Türkiye'nin çoğu yerinde ölüm yıldönümünde Çakırı hatırlayan kardeşlerimiz, ağabeylerimiz var. Onlar da ilan veriyor, hatta mevlit okutanlar bile var" dedi.

Memati'nin Çakır'ın sağ kolu olduğunu belirten Korkmaz, Memati'nin ölmesi halinde onun için de gazeteye taziye ilanı vereceğini söyledi.

Korkmaz, ayrıca ekonomik durumunun düzelmesi halinde ulusal gazetelere de ilan vermeyi düşündüğünü belirtti.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...