OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Laptop umu normal yollardan kapatmaya çalışıyorum çnce kapanıyo gibi oluyo sonra yeniden başlıyo vista 64bit kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Onu bulamayanlar da var. Ya açmaya çalışsaydın da açılmasaydı daha mı iyidi. Neyse kapanıyo gibi oluyo derken windows kapanıyor ekranı geliyor sonra açılış ekranına mı dönüyor demek istedin. Tuşa basarak kapatıyosan vistada tuşa basıldığında yapılacakları ayarlıyabiliyosun her ne kadar yeniden başlat olmasada uyku moduna girip sonra yeniden uyandrıyo olabilir misin? Başlattan bilgisayarı kapatı seçerek kapamadıysan bi de öyle dener misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 başlattan kapatıyorum zaten bide haklısın evet hiç açılmıyadabilirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Hmm bilemiyorum o zaman ama tuşa 5 sn basılı tutarak hard reset atıp yeniden açabilirsin devam ederse sorun önceki bir tarihe geri yükleme yap bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 benim bilgisayar kapanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 pilini çıkar yarım saat falan takma, sonra tak büyük olasılıkla düzelir. biraz mantıksız gelebilir, ama MSI türkiye servisi olan arkadaş bunu önerdiydi bana bu durumlarda. ve evet işe yaramıştı:D ha bide görüntü ayarları>ekran koruyucu>güç sekmesine git orda kapatma düğmesinin ayarı değişmişmi onu bi kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 cek pilini, bekle, o zamanda kapanmiyosa, iste o zaman gariplik vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 toşiba mı markası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 markası gateway hallett m sorunu norton la scan ettim bide bi 2 güncelleme yapmamışım onları yaptım düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 OogahBoogah said: markası gateway hallett m sorunu norton la scan ettim bide bi 2 güncelleme yapmamışım onları yaptım düzeldi ile halledememişim ama şimdi hallettim aynı sorunu yaşayan insanlar öm atsın yardımcı oluabilirik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 öm yi boşver yaw, çözümü buraya yazda herkes faydalansın işte(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 çok kasış/uzun ama şu linkde her türlü sorunu ve çözümü var vista için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sorun hadrware ile alakali olabilir. anakart sorunun olmusmuydu hic ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ya yok deli olucam 2 gün düzeldi yine bozuldu bios a girip power management a girmem lazım ama bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar