MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Ya geçen bir yerde okudum şimdi nette arıyorum bulamıyorum. Çok komik bir hadise. Adamın teki bara gitmiş. Görevlilerle kavga etmiş. Görevliler demişki "racon mu kesiyosun lan bize "? Adam da demişki "ben racon kesmem kelle keserim" demiş. Silahı çıkarmış 3 tane bodyguard'a saydırmış. Ha çok gülmüştüm. Kurtlar vadisi zannetti herif galiba ortamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Komik olan ne? Ben komik bişey göremiyorum sen görüyomusun?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Güleriz ağlanacak halimize...[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ne zaman adam oluruz... ee.. şey... orc, öğün, çalış, güven.[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: nedanko, 16 Mayıs 2004 21:58 tarihinde demiş ki: Hı? Hı ne? Bana komik olanı söyle bende güliyim? Kafa kesmesimi? , kavga çıkmasımı? , adamın kro bir öküz olmasımı? Bunlar komikmi? Bunlar komik geliyosa aç haberleri falan izle orda iyi gülersin.. Yada bende gerzeklik bana komik gelmiyo olay belkide.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yani harbi cok trajik bir duruma geldi shu insanlar ya[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 deliler ordusunun arasında yaşıyoruz. allah bilir faili meçhul kalır bu olay da.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 E yuh yani yuuuuuuuh yuh...[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 moda oldu bu kafa kesme canı sıkılan kafa kesio[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 dua edin sizde iki kafa var, birini kesse biri kurtulur, ya biz naapalım, tööbe tööbee[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 suratına tükürülcek adamlardan dizi yaparlarsa olcağı budur.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 kurtlar vadisini izleyen arkadaşlar lütfen bu olaya yorum yapmasınlar. sizin prim yaptırdığınız diziler sayesinde insanlar bu hale geliyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Trojanmistress, 16 Mayıs 2004 22:54 tarihinde demiş ki: dua edin sizde iki kafa var, birini kesse biri kurtulur, ya biz naapalım, tööbe tööbee ööö[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 eh bööle olaya bööle yorum şekerim ne diyim daha... allahından bulsun.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 abi diziyle alakası yok yani.pokemon izleyip camdan atlayan da var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ii de o beş yaşında bi bebe, kazık kadar adam diil.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yapmak istiyen gene yapar.akıllı bi adam dizi izleyip gidip kafa kesermi.o zaman troyu izledim ben kılıcı kapıp adamlara mı dalıyım.o adamın sorunu yani.içinde varsa dizi bahane[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 e tamam işte o veled atladıktan sonra pokemonu yayından kaldırmışlardı. ama aslında hata yaptılar o veled sorunluydu.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 adamın içinde varsa dizi bahane değil. bunu bir çubuk (scale) olarak düşünün bu olayı yapmak için 80 gerekliyse adamın içinde 70 varsa da yapmaz ve bu mafya dizileri +40 eklerler. bu perspektiften bakarsan daha kolay tartışırız.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Mum_Chamber, 16 Mayıs 2004 22:22 tarihinde demiş ki: deliler ordusunun arasında yaşıyoruz. allah bilir faili meçhul kalır bu olay da. +1[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Ya$adigimiz ulkenin Turkiye oldugunu unutmamiz lazim...[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Trojanmistress, 16 Mayıs 2004 22:54 tarihinde demiş ki: dua edin sizde iki kafa var, birini kesse biri kurtulur, ya biz naapalım, tööbe tööbee 2 side aynı işe yarasana 1i feda olsun diycemde kurtarmıyo işte... =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bana yazış gibi geldi, gazete yazısı falan varsa linkleyebilirsiniz daha inandırıcı kılmak için gerçi baya olası memleketimin şartlarını düşününce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 craytotem ööle diosun da bazen ikisinin yerini karıştıran adamlar o kadar çok ki, işte örnekte görüldüü gibi...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? [Bu mesaj Trojanmistress tarafından 16 Mayıs 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar