Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafa kesme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya geçen bir yerde okudum şimdi nette arıyorum bulamıyorum. Çok komik bir hadise. Adamın teki bara gitmiş. Görevlilerle kavga etmiş. Görevliler demişki "racon mu kesiyosun lan bize "? Adam da demişki "ben racon kesmem kelle keserim" demiş. Silahı çıkarmış 3 tane bodyguard'a saydırmış. Ha çok gülmüştüm. Kurtlar vadisi zannetti herif galiba ortamı ?
Mesaj tarihi:
Güleriz ağlanacak halimize...[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Mesaj tarihi:
ne zaman adam oluruz...

ee.. şey...
orc,
öğün,
çalış,
güven.[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 16 Mayıs 2004 21:58 tarihinde demiş ki:
Hı?

Hı ne?
Bana komik olanı söyle bende güliyim?
Kafa kesmesimi? , kavga çıkmasımı? , adamın kro bir öküz olmasımı? Bunlar komikmi?
Bunlar komik geliyosa aç haberleri falan izle orda iyi gülersin..

Yada bende gerzeklik bana komik gelmiyo olay belkide.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
dua edin sizde iki kafa var, birini kesse biri kurtulur, ya biz naapalım, tööbe tööbee[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Mesaj tarihi:
eh bööle olaya bööle yorum şekerim ne diyim daha... allahından bulsun.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına

Mesaj tarihi:
ii de o beş yaşında bi bebe, kazık kadar adam diil.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına

Mesaj tarihi:
yapmak istiyen gene yapar.akıllı bi adam dizi izleyip gidip kafa kesermi.o zaman troyu izledim ben kılıcı kapıp adamlara mı dalıyım.o adamın sorunu yani.içinde varsa dizi bahane[signature][hline]
Mesaj tarihi:
e tamam işte o veled atladıktan sonra pokemonu yayından kaldırmışlardı. ama aslında hata yaptılar o veled sorunluydu.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Mesaj tarihi:
adamın içinde varsa dizi bahane değil.

bunu bir çubuk (scale) olarak düşünün
bu olayı yapmak için 80 gerekliyse

adamın içinde 70 varsa da yapmaz
ve bu mafya dizileri +40 eklerler.

bu perspektiften bakarsan daha kolay tartışırız.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Mesaj tarihi:
said:
Mum_Chamber, 16 Mayıs 2004 22:22 tarihinde demiş ki:
deliler ordusunun arasında yaşıyoruz.

allah bilir faili meçhul kalır bu olay da.

+1[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim

AMİN
Mesaj tarihi:
said:
Trojanmistress, 16 Mayıs 2004 22:54 tarihinde demiş ki:
dua edin sizde iki kafa var, birini kesse biri kurtulur, ya biz naapalım, tööbe tööbee

2 side aynı işe yarasana 1i feda olsun diycemde kurtarmıyo işte... =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
craytotem ööle diosun da bazen ikisinin yerini karıştıran adamlar o kadar çok ki, işte örnekte görüldüü gibi...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 16 Mayıs 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...