di Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Selam, Debian 5.0 Stable indirilebilir durumda. Her ne kadar masaustu sistemi icin Ubuntu tercih edecek olsam da sunucular icin debian sahane. Meraklisi mahrum kalmasin diyerekten yaziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Debian iyi, güzelde masaüstü için hiç uygun değil eğer testing kullanmazsan. Tüm önemli programlar eski versiyon( öyle normal bir eskilik de değil, major updateler yok). Xorg 7.3 ne ya. Ayrıca ben server için de artık uygun lduğunu sanmıyorum. Son zamanlarda Linux dosya sistemleri çok gelişti, bu hala EXT3'ten daha güncel birşey desteklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 naptın abi, dosya sistemi çekirdekle ilgili bişey, sistemden bağımsız. ben bırakmam debianımı yıllardır kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Biliyorum da serverda tutulan dosyalar için. Tabii serverdan servera fark eder. Eğer verilerle işlerin varsa Solaris kullan da diyebilirler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Genel olarak web ve mail sunucular icin her seviyede insani yormayacak, basini agritmayacak bir sistem. Oldukca da stabil. O sebeple uber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bir de ben Debian ext4, btrfs falan okuyamıyor diye biliyordum epey derleme yapmadan. o zaman da bir anlamı kalmıyor tabii. ama yanılıyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ilk başta developerlar için en ideal işletim sistemi deniyordu, doğruyduda fakat şu anda diğer dağıtımların da paket sistemleri baya gelişmiş durumda v.s. Yeni,iyi dağıtımlar sebebiyle çok bi esprisi kalmadı tabi ama stabil ve unix kullandığınızı hissettiren bir işletim sistemi, kolay kolay vazgeçileceğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 biz hep sunucularda red hat ya da debian kullaniriz. baska kullanmayiz, kullanmadikta hic. ama kisisel olarak red hat e elim daha yatkin, debian ozellikle gerekmedigi surece kullanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar