reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Benim gibi vakti olmayanlar icin, bir nebze olsun film havasinda silent hill 3 izleyebiliyoz... bu arada oynayan adamin yorumlar bazen koparabiliyor, bastan sona oynamismi bilmiyorum ama sanirim hepsini izlicem :D ben birincisini koyuyorum, eger fikir size guzel gelirse gerisinide size birakiyorum yada direk gidin ordan izleyin iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 somethingawful.com un forumlarindan bir bolum bu. Bir suru oyun icin var lp... let's play! bi de eski ve populer lpler icin bu adrese bakabilirsiniz :) Ben fotoroman bolumu icin buradan gaz almistim :P Hatta yakinda benim de orda bir lpyim olacak sc4 hakkinda :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 http://www.spoonyexperiment.com 'un lets play phantasmagoria: a puzzle of flesh'ini izlemiştim ben de, toplamda 4 saat falan sürüyo yada biraz daha fazla ama adam oynarken öyle güzel yorumluyo ki, izlerken suratta sürekli bir sırıtma hakim ve hiç sıkmıyo, çok zamanım var diyene tavsiye ederim(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Hmmm denemek lazım bunları, ilginçmiş anlatıcı ile yorumlu izlemek falan, geyik şekilde tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ben psp ye atip yolda izliyorum, film gibi valla, adamda baya matrak bisi :) bu arada baska hangi oyunlari izlememizi tavsiye edersiniz silent hill 3 bittikten sonra onlari izliyim bari oynicak zamanimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ahaha kitaplı bulmacada yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ahua, adam 1 i bir turlu goremedi. kafayi yicekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 hahaha book store iyidi. :D bu arada bu oyun pc'ye çıktı mı yahu? yasal yollardan edinip oyniyim tekrar, özendim vallahi. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar