Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

düşünmemek gereken şeyler düşünmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim durumum daha kotu ya. Eski sevgilimle barısmaya die gittigim partiden sonra geceyi kızın en yakın arkadaslarından biriyle gecirdim :( alkolun gozu kör olsun
Mesaj tarihi:
utopia said:
ya aşırı dozda ipek ongun, gülten dayıoğlu, iclal aydın ve tuna kiremitçi okumuşsun sen, yaramamış.

AHSUDAHSFASFA
BİR GENÇ KIZIN GİZLİ DEFTERİ - 8 ÇIKMIŞ BU ARADA.
Mesaj tarihi:
Mortis said:
bak dartanian ne yapmış, üzüldüü deer verdii insan olsa bile ilişkisi için alakasını kesmiş

ama seninki gidip vicdan azabı çekio bi kbik muhabbetini yapio kendi ilişkisini tehlikeye atio. Böle olmamalı dartanian gibi erkeklerle birlikte olman lazım.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:
Mortis said:
bak dartanian ne yapmış, üzüldüü deer verdii insan olsa bile ilişkisi için alakasını kesmiş

ama seninki gidip vicdan azabı çekio bi kbik muhabbetini yapio kendi ilişkisini tehlikeye atio. Böle olmamalı dartanian gibi erkeklerle birlikte olman lazım.

erkek kısmını karalayınca kız sandıydım :(
Mesaj tarihi:
Greeny said:
Dartanian said:
Mortis said:

erkek kısmını karalayınca kız sandıydım :(

Haa dikkat çeksin diye yaptım bence 1 numaralı tercih olmalıyım :D
Mesaj tarihi:
dunno albümde foton var mı seni çok merak ediyorum eğer seni beğenirsem , hayatının erkeği olucam , pariste şarap yudumlayıp , maemide sıcak sahillerde koşucaz
  • Yeni Oluştur...