AMO Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Benim durumum daha kotu ya. Eski sevgilimle barısmaya die gittigim partiden sonra geceyi kızın en yakın arkadaslarından biriyle gecirdim :( alkolun gozu kör olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 utopia said: ya aşırı dozda ipek ongun, gülten dayıoğlu, iclal aydın ve tuna kiremitçi okumuşsun sen, yaramamış. AHSUDAHSFASFA BİR GENÇ KIZIN GİZLİ DEFTERİ - 8 ÇIKMIŞ BU ARADA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Oha ben sıkıntıdan okumuştum o kitapları :S 8. de okumalı mıyım ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dunno sevgilim ol hiç bir sorunun kalmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Hani sen benimdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dunno kız mı erkek mi? ona göre yazacam kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 halbusi lunaparkta 500minik palyaçonun sürdüğü, koyu bordo renkli çarpışan otonun altına kafasını koysaydı hiçbir sorunu kalmayacaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Greeny said: dunno kız mı erkek mi? ona göre yazacam kendisine ne fark ederki o benim bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 geç mi kaldım yoksa ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 emo alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mortis said: bak dartanian ne yapmış, üzüldüü deer verdii insan olsa bile ilişkisi için alakasını kesmiş ama seninki gidip vicdan azabı çekio bi kbik muhabbetini yapio kendi ilişkisini tehlikeye atio. Böle olmamalı dartanian gibi erkeklerle birlikte olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 oha dartanian kızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Nayır! Olmamalı.Az önce yeni gelenlerde dartanianın topicine baktım 12 post mu ne var. Kız olsa 123212 tane post olurdu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Oha lan kızla ne alaka nerden çıktı o kız lafı dunno kız olan taraf :D :P Kızmak mı kız olmak mı işte bütün mesele bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Dartanian said: Mortis said: bak dartanian ne yapmış, üzüldüü deer verdii insan olsa bile ilişkisi için alakasını kesmiş ama seninki gidip vicdan azabı çekio bi kbik muhabbetini yapio kendi ilişkisini tehlikeye atio. Böle olmamalı dartanian gibi erkeklerle birlikte olman lazım. erkek kısmını karalayınca kız sandıydım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kitana said: emo alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Kim kimi opmus ben anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Greeny said: Dartanian said: Mortis said: bak dartanian ne yapmış, üzüldüü deer verdii insan olsa bile ilişkisi için alakasını kesmiş ama seninki gidip vicdan azabı çekio bi kbik muhabbetini yapio kendi ilişkisini tehlikeye atio. Böle olmamalı dartanian gibi erkeklerle birlikte olman lazım. erkek kısmını karalayınca kız sandıydım :( Haa dikkat çeksin diye yaptım bence 1 numaralı tercih olmalıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 İnsan üstünü değil altını çizer! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bir baska dunno topici daha kafasina kilit yemek uzere. bir baska dunno topici daha ban yagdiriyor. bir baska dunno topici daha. lutfen : o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 popüler kültür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dunno albümde foton var mı seni çok merak ediyorum eğer seni beğenirsem , hayatının erkeği olucam , pariste şarap yudumlayıp , maemide sıcak sahillerde koşucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 BEYLER YİYİŞ KOPTU, KOŞUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Çok ayıp ama burda bir bağyan arkadaşımız derdini anlatmış, siz dalga geçiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ben boşluktayım banane. Geçmeyin dalga yazk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar