fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ginaly said: kuzenim polisanda çalışıyor, bi sorayım diye aradım ama şirket olarak eğlenmeye gitmişler, 4 yıldır stoklarda bekleyen bayrak kırmızı su bazlı boyayı satabildikleri için. topiğin postu olarak bunu seçiyorum. kermite de mansiyon ödülü verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sorun fırçada. rulo kullanmanız lazım , fırçayı ince yerler için kullan ;köşeler, kapı kenarları , pencere kenarları gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bence şık durmuş hiç bozma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 roket adam said: MADBOY said: elesso said: dostum sana böyle biri lazım http://forum.paticik.com/thumbnails/176/e00/32d/8ad/95b/f61/ee1/c78/17d/f61/ed_450xNULL.png EDUEAEHD azuhadısdşıfk komikmi lan ? o değilde badana yaparken rengi kapatmak için en az 2 bilemedin 4 kadata kadar boya sürüceksin rulo kullancaksın sürekli aynı düzende boyuycaksın yukarıdan aşağıya iyi olur boyayı çok sulandırmıycaksın 1 teneke boyaya 4 bardak su koysan yeterlidir ilk kat boyayı çektikten sonra 2. katı biraz yarım saat 1 saat bekledikten sonra süreceksinki rengi tutmuşmuş tutmamışmı anlayasın tecrübe konuşuyo burda her yaz odamı + evimi boyarımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ince uçlu bi fırça alırsın onu kenarları boyamak için rulonun giremediği yerler için kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Elit Badanacı böle biri lazım size http://img.blogcu.com/uploads/ankaraliusta_Resim(001).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar