Brigand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Üye takip programları, web scriptleri vs... aratacam ama member tracking filan pek bir sonuç alamadım. Hani Türkçe'de "klip" kelimesinin İngilizcede "music video" gibi saçma bir karşılığı olduğu gibi bunun da saçma bir karşılığı mı vardır ki?
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Tam olarak ne istediğini ve hangi kontekstte istediğini biraz daha anlatabilir misin?
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Üye takip sistemleri ya bir spor salonu örneğin üyelerini takip etcek üyeliklerini uzatacak aldığı paraları filan loglayacak istatistikleri olacak. En basitinden böyle yani. Biraz daha fikir edinmek sistemlere bakmak için filan istiyorum progrmalara ve web scriptlerine bakmak istiyorum da.
riglous Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 user management system altina girmiyo mu bu. UMS diye arat.
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 customer relationship management (crm)
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Türkçenin gözünü seveyim beee üye takip işte :)
Öne çıkan mesajlar