Brigand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Üye takip programları, web scriptleri vs... aratacam ama member tracking filan pek bir sonuç alamadım. Hani Türkçe'de "klip" kelimesinin İngilizcede "music video" gibi saçma bir karşılığı olduğu gibi bunun da saçma bir karşılığı mı vardır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Tam olarak ne istediğini ve hangi kontekstte istediğini biraz daha anlatabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Üye takip sistemleri ya bir spor salonu örneğin üyelerini takip etcek üyeliklerini uzatacak aldığı paraları filan loglayacak istatistikleri olacak. En basitinden böyle yani. Biraz daha fikir edinmek sistemlere bakmak için filan istiyorum progrmalara ve web scriptlerine bakmak istiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 user management system altina girmiyo mu bu. UMS diye arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 customer relationship management (crm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Türkçenin gözünü seveyim beee üye takip işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar