Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tarihin arka odası

kermit

Öne çıkan mesajlar

ben program ilk başladığından beri seyrederim hemen hemen. pelin batuyu bende sevmiyorum ama hiç bişi bilmiyor diyemem. yabancı edebiyat eserlerini çok iyi biliyor iyi araştırıyor gidiyor bir kaç ingilizce yada diğer bildiği dillerden kitaplardan okuyor öğreniyor arada bişiler anlatıyor soruyor fln. bir de türkçe konuşmaya çalışırken zorlanmasa tam süper olacak. ciddi ciddi şüpheleniyorum bu kızın ingilizce düşündüğünden nasıl biz başka bir dilde konuşurken zorlanabiliyor kelimeleri hatırlamıyorsak kız türkçe konuşurken bunları yaşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
Nessarien said:

Pelin yakın tarih ve özellikle avrupa tarihi konusuna az çok hakim. Boş ve işe yaramaz biri gibi değerlendirmişsiniz tamam çok yeterli olmayabilir ancak birçok programda gördüğümüz vasıfsız boş isimlerden biri değil.

öyle de, isterse nobel ödüllü tarihçi olsun, programı çok yavaşlatıyor. genelde dedikleri "ay o şeydi eaaaa... neydi unuttum neyse" şeklinde.

bu arada gördünüz mü bilemem ekşi de feci nefret ediyolar murat bardakçı dan :P

gerçi eleştirilerin çoğu "gıcığım tipine" tarzı şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

fenris said:

Nessarien said:

Pelin yakın tarih ve özellikle avrupa tarihi konusuna az çok hakim. Boş ve işe yaramaz biri gibi değerlendirmişsiniz tamam çok yeterli olmayabilir ancak birçok programda gördüğümüz vasıfsız boş isimlerden biri değil.

öyle de, isterse nobel ödüllü tarihçi olsun, programı çok yavaşlatıyor. genelde dedikleri "ay o şeydi eaaaa... neydi unuttum neyse" şeklinde.

abi evet konuşması biraz sorunlu ama düzeltti baya ilk programlara göre şimdiler de iyi. bir de şey diyim kadın türkiye tarihinin belli dönemlerini babası sayesinde yaşamış birisi. bence kötü değil ordaki varlığı çünkü murat bardakçı ve hoca zaten aynı şeyi düşünüp söylüyorlar. arada bir pelin bunları sinirlendiryo iyi olyo. ekşiyi de geç abi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
pronoit said:

fenris said:

Nessarien said:

abi evet konuşması biraz sorunlu ama düzeltti baya ilk programlara göre şimdiler de iyi. bir de şey diyim kadın türkiye tarihinin belli dönemlerini babası sayesinde yaşamış birisi. bence kötü değil ordaki varlığı çünkü murat bardakçı ve hoca zaten aynı şeyi düşünüp söylüyorlar. arada bir pelin bunları sinirlendiryo iyi olyo. ekşiyi de geç abi.

Katılıyorum ayrıca yerim ekişiyi Murat Bardakçı kral adam ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
superwiz said:

bide pelin batuya laf atanlar,zeki ve güzel bir kadından nefret ettikleri için çekememezlik yapıyorlar tabi ,sizde haklısınız hep tv lerde güzel ve salak görmeye alıştık:S

azık izlesen programı önceki programlarda konuşamıyodu
2 cümleyi bi araya getiremeyen bi kadın
sürekli eller kollar oynuyo. başka bi kadın çıksa anlatsa adam gibi ses eden olmaz bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...