Milamber Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ben program ilk başladığından beri seyrederim hemen hemen. pelin batuyu bende sevmiyorum ama hiç bişi bilmiyor diyemem. yabancı edebiyat eserlerini çok iyi biliyor iyi araştırıyor gidiyor bir kaç ingilizce yada diğer bildiği dillerden kitaplardan okuyor öğreniyor arada bişiler anlatıyor soruyor fln. bir de türkçe konuşmaya çalışırken zorlanmasa tam süper olacak. ciddi ciddi şüpheleniyorum bu kızın ingilizce düşündüğünden nasıl biz başka bir dilde konuşurken zorlanabiliyor kelimeleri hatırlamıyorsak kız türkçe konuşurken bunları yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bu programı çok seviyorum her hafta da izlerim ve şu kadın gitse ne kadar çok seveceğimi tahmin bile edemiyorum. sinir oluyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Pelin yakın tarih ve özellikle avrupa tarihi konusuna az çok hakim. Boş ve işe yaramaz biri gibi değerlendirmişsiniz tamam çok yeterli olmayabilir ancak birçok programda gördüğümüz vasıfsız boş isimlerden biri değil. Neyse şuanda izleyen var mı ? Konu İttihat ve Terakki Cemiyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 pelin batunun babası bilmemnere büyük elçisiydi galiba yalnış hatırlamıyorsam ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 inal batu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 dün çok gereksiz bi programdı başka konu mu yok sıkıldım uyuya kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Nessarien said: Pelin yakın tarih ve özellikle avrupa tarihi konusuna az çok hakim. Boş ve işe yaramaz biri gibi değerlendirmişsiniz tamam çok yeterli olmayabilir ancak birçok programda gördüğümüz vasıfsız boş isimlerden biri değil. öyle de, isterse nobel ödüllü tarihçi olsun, programı çok yavaşlatıyor. genelde dedikleri "ay o şeydi eaaaa... neydi unuttum neyse" şeklinde. bu arada gördünüz mü bilemem ekşi de feci nefret ediyolar murat bardakçı dan :P gerçi eleştirilerin çoğu "gıcığım tipine" tarzı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 fenris said: Nessarien said: Pelin yakın tarih ve özellikle avrupa tarihi konusuna az çok hakim. Boş ve işe yaramaz biri gibi değerlendirmişsiniz tamam çok yeterli olmayabilir ancak birçok programda gördüğümüz vasıfsız boş isimlerden biri değil. öyle de, isterse nobel ödüllü tarihçi olsun, programı çok yavaşlatıyor. genelde dedikleri "ay o şeydi eaaaa... neydi unuttum neyse" şeklinde. bu arada gördünüz mü bilemem ekşi de feci nefret ediyolar murat bardakçı dan :P gerçi eleştirilerin çoğu "gıcığım tipine" tarzı şeyler. abi evet konuşması biraz sorunlu ama düzeltti baya ilk programlara göre şimdiler de iyi. bir de şey diyim kadın türkiye tarihinin belli dönemlerini babası sayesinde yaşamış birisi. bence kötü değil ordaki varlığı çünkü murat bardakçı ve hoca zaten aynı şeyi düşünüp söylüyorlar. arada bir pelin bunları sinirlendiryo iyi olyo. ekşiyi de geç abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 pelin batu geçen "peçenekler nedir?" diye sordu ya, ben orda çevirdim kanalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Pelin Batu'nun gaylerle ilgili yazdığı yazı sonrası kendisine gelen tepki maillerden bahsederken ağzından kaçırdığı''ibne'' geceye damgasını vurdu sanırım :P Avrupadaki Türk fobisi odaklı laf lafı açtıkça alakalı alakasız birçok konuya değinilen güzel bir program oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 pronoit said: fenris said: Nessarien said: Pelin yakın tarih ve özellikle avrupa tarihi konusuna az çok hakim. Boş ve işe yaramaz biri gibi değerlendirmişsiniz tamam çok yeterli olmayabilir ancak birçok programda gördüğümüz vasıfsız boş isimlerden biri değil. öyle de, isterse nobel ödüllü tarihçi olsun, programı çok yavaşlatıyor. genelde dedikleri "ay o şeydi eaaaa... neydi unuttum neyse" şeklinde. bu arada gördünüz mü bilemem ekşi de feci nefret ediyolar murat bardakçı dan :P gerçi eleştirilerin çoğu "gıcığım tipine" tarzı şeyler. abi evet konuşması biraz sorunlu ama düzeltti baya ilk programlara göre şimdiler de iyi. bir de şey diyim kadın türkiye tarihinin belli dönemlerini babası sayesinde yaşamış birisi. bence kötü değil ordaki varlığı çünkü murat bardakçı ve hoca zaten aynı şeyi düşünüp söylüyorlar. arada bir pelin bunları sinirlendiryo iyi olyo. ekşiyi de geç abi. Katılıyorum ayrıca yerim ekişiyi Murat Bardakçı kral adam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bide pelin batuya laf atanlar,zeki ve güzel bir kadından nefret ettikleri için çekememezlik yapıyorlar tabi ,sizde haklısınız hep tv lerde güzel ve salak görmeye alıştık:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Yılın argümanı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 superwiz said: bide pelin batuya laf atanlar,zeki ve güzel bir kadından nefret ettikleri için çekememezlik yapıyorlar tabi ,sizde haklısınız hep tv lerde güzel ve salak görmeye alıştık:S azık izlesen programı önceki programlarda konuşamıyodu 2 cümleyi bi araya getiremeyen bi kadın sürekli eller kollar oynuyo. başka bi kadın çıksa anlatsa adam gibi ses eden olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Kıskanma it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 çok kıskancım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Beyler bu arada Pelin Batu İşçi Partili Oyunuzu Pelin Batunun partisine verin! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Pelin Batu = güzel ve zeki?? Oyy oyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 güzelim zekiyim havası var pembe dizide oynuyo olsa aynen öyle anons edilirdi güzel ve zeki mariya cesur ve kaslı Buruno ve olaylar gelişir..bu arada hakkını yemeyelim güzel kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 said: Pelin Batu said: güzel ve zeki http://i530.photobucket.com/albums/dd350/DJ_Novakain/HA_HA_HA_OH_WOW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 iki kelimeyi bir araya getirememek ayrı,yabancı bir ülkede uzun yıllar gurbet görmüş zeki,genç ve çalışkan olmak ayrı,dokunmayın pelin e,bilgisiyle ezer valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Pelin Batu orda konusmasada ciplak orda otursa program daha iyi bir rating alir gibi geliyor. o derece yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 murat bardakçıda çıplak olsa çok acaip olur ha kesin izler herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ilber hocam izin vermez oyle seye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 aslında erhanda kral adam ya seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar