kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Baggio said: Alt tarafı 10 yıldır buradayım, 10 aydır burada olan birine forumu nasıl daha temiz ve göze hoş gelir bir halde tutarız onu anlatmaya kalkıyorum. Kimim ki lan ben hakkaten, hayret bişey. Ah şu liseli monitör delikanlıları.. ehheh liseli vardıya ah o liseli diyosun. birader, 10bin mesaja kasıyosun anladımda, sen burda bi satış yapmıyosun, e alıcı da deilsin, ha göz zevkini bozuyosa kır manzarası bakacaksın, bak kermit yukarda o beni uyarırsa eyvallah, yada satış yapan arkadaşları engelliyosam özür diler ve bi daha msj atmam bu başlığa amma, sırf madalyalarını göstermek için bu başlkta lafkoydum şekli yapman üzücü. ha alıcıysan teklifin varsa doğru dürüst onuda dinlerim ama dalga geçiyosan cevabını da alırsın (bkz bi kaç post yukarı). liseyi de özlemişim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Evet madalya kasıyordum onun için ayda 100 mesaj bile atmadım senelerdir :p Çaresizlik saldırıları. Satış da yapıyorum bu arada ama herkesi hiçe sayarak her gün up'lamıyorum. Bak görmemişsin bile. Buyrun efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 uzıycaksa tartışma cidden silicem mesajları topici de kitliycem yeni bi topic açarsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ayrılın kavga yok =) güzel bilgisayar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 kermit said: beyler sakin.ahah kermit sakin olun diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 allah insanı baggioyla tartışmaktan korusun amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 allahım amin dinimiz ajkdhasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar