Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Basket Oyunu Tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok yüksek sistem istemeyen, hamachiden oynayabilecegimiz basketbol oyunu tavsiyesi olan varmı arkadaslar. nba 2003 oynuyoruz ama arada sapıtıyor, ben skoru farklı goruyorum arkadas farklı goruyor falan, boyle lagsız oynayabilecegimiz bir oyun varsa yazar mısınız.
Mesaj tarihi:
2k serisini ps3 de oynadım süperdi gercekten de ama arkadas ps3 sahibi degil. 2003 laglıo derken sistemden dolayı degil yani, yoksa sistemim cok da kotu degil iste full detail wow oynatıyordu. nba 2005 diyorlar bir ona bakıcam, 2008 i sevemedim.
Mesaj tarihi:
nba 98, ayarlardan action'ı seçip turbo tuşuyla karşıdakini uçurabilirsiniz. kardeşimle zamanında aynı klavyeden çok oynardık, john stackton (böyle mi yazılıyodu) ile shaq'ı falan uçuruyoduk turboyla üstüne koşup, efsane maçlar oluyodu yarılıyoduk adsf.
Mesaj tarihi:
ayrıca nba 98 , ea sports'un yapıp yapıcağı en iyi menü sistemine sahiptir. öyle bir menüyle oyun çıkarsalar , yeni yetmeler "devrim niteliğinde" diye başlık açarlardı..
Mesaj tarihi:
ea'in 2002 ye hatta 2003 ve 2004 de dahil olmak üzere geçmiş bütün serisi muhteşemdir.

2005ten beri bir garip oldu oyun.

onun harcinde 2k9 da fena bi oyun.
Mesaj tarihi:
2k9 varken 2002 falan çok çok kötü yaf :S 2k9 bir spor oyununun nasıl yapılması gerektiğini gösteriyor resmen. tabii konsol oyunu olmasınan gelen "boktan" menü sistemi olmasa çok daha mutlu olucam o ayrı.
  • Yeni Oluştur...