Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Merhaba Arkadaşlar Holdem pokerde bir sorun var kafamı kurcalayan. diyelimki yerde 3 tane 10 1 tane j ve 1 tane 2 var. Benim elimde bir 2 ve 8 arkadaşın elinde ise 2 tane 2li var . Bu durumda oyunda yapabileceğimiz en iyi el 3 tane 10 lu ve 2 tane 2li oluyor ve bu durum her iki taraf içinde bu durumda oyunu kim kazanır? elinde 2 tane 2li tutan arkadaşın bir avantajı varmıdır bu durumda ? baya tartışma konusu oldu bu hususu yardımcı olursanız sevinirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 poker de sıkıntı olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 paragraf olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Yerde 3 tane 10lu varsa geriye 1 tane 10lu kalmıştır ve bu nedenle elinde 2 tane 2li olanın şansı gayet yüksektir bence çok anlamam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Yerden sadece 3 tane kart seçemiyor musun? Sen elindeki iki kartınıda kullanmak zorundasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 5 kuruşa poker oynayıp bizi yorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ben eldekilerin hepsini kullanmak zorunda deilsin die bilorum.haliyle berabere olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 pot paylaşılır bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 elinde 8 li olan arkadaş kazanır high card ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 agility potum var köşede veriyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 high card nedeniyle elinde 2 ve 8 olan potun büyük bir kısmını alır. ama tamamını değil. diğer kişinin elinde her ne kadar 2 tane 2 de olsa yerdeki 2'li elindeki 2'lilerden birini gereksiz hale getiriyor. çünkü yerde üç 10 ve 2 nedeniyle full var. 8>2 o zaman potun çoğunluğu 8 sahibine gidecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ha bu arada, isteyenle iddaya girebilirim, levie kaan aracılığıyla bana parayı ulaştırırsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 geç cevap verdiniz vegasta mahsur kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 rulette böle olmasın küserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 DoruK said: ha bu arada, isteyenle iddaya girebilirim, levie kaan aracılığıyla bana parayı ulaştırırsın :p aynı şeyi söylüoz olm neye iddiaya giricez be=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 pardon ben biraz lörnturid çalışıym madem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 kumar var söleyim... beşiktaş-trabzon berabere, şimdiden haber vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 İki tane 2si olan hepsini almazmı.Tam bilmem ama elindeki 2 kaıt ve yerden seçicegin 3 kartla oluşabilicek en iyi eller alınırsa birinde 3x10 2 8 oluyo digerinde 3x2 2x10 dan full oluyo.bilmiyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 DoruK said: pardon ben biraz lörnturid çalışıym madem :p heh olm tekrar okudum baya karmaşık yazmışım yalnız hakkaten=) de başka nasıl anlatılır yahu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 mason değilsin bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 -Dark_Angel- said: İki tane 2si olan hepsini almazmı.Tam bilmem ama elindeki 2 kaıt ve yerden seçicegin 3 kartla oluşabilicek en iyi eller alınırsa birinde 3x10 2 8 oluyo digerinde 3x2 2x10 dan full oluyo.bilmiyorum valla. elindeki iki kağıdı kullanmak zorunda değilsin. yerden 4 kaat kullanıp elindeki tek kağıdı kullanabilirsin. o zaman örneğe göre ikisinin de elinde 3x10 2x2 den full oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 örnek adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Elindeki 8i yarattıgı ele almıyosa adam neden potun büyük kısmını alıyo? Yani ele katmasan bile elinde tuttugun kartın etkisimidir nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 aynen öyle. çünkü iki oyuncunun da elinde öyle ya da böyle full var. ikisi de elindeki tek (2) kağıdı kullanarak ulaşıyorlar full'e. dolayısıyla etkisi olmayan diğer kağıtlar high card için oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar