yav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 a headbanger's journey diye bir metal belgeseli vardı. Blue jean aralık 07'de vermişti. bu belgeselin ikincisi, global metali de şubatta veriyorlarmış. Herkese tavsiyem olsun dergi fiyatına güzel bir dvdniz olmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 aldım ben harika olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ii oldu sölediin aliim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 aliyim ben de super belgeseldi 1.si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Spoya fazla girmeden genel olarak nelerden bahsetmiş 2. belgeselde izleyen anlatır mı =) Olmadı ömden de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bu eleman bu sefer ülke ülke dolaşıp ülkelerdeki metal piyasasını ve bunun gelişimini araştırıyor işte çin hindistan japonya israil duabi e gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 biz yokuz mu?:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 dubai ye gidio türkiyeye gelmio =( . Çok zaman önce izlemiştim güzel ya pek ilki gibi olmasada metal beklenmeyecek ülkelerden çıkan metalleri ele alması ufuk genişletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bu arada ben yeni izledim. Belgesel (konu itibariyle) ilki kadar etkileyici olmasa da yine süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 iyiki uplamışsın. konuya post atmışım hiç hatırlamıyorum. izleyeyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Sex Machineguns. Japonya'daki o grubu gördüm dedim neler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar