Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lions

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Alseven said:
Mason olana kadar fetocu ol onlarda daha cok para var hehe

fetoculukta para ve iş imkanı falan daha cok ama... KARI yok! hatta ileri ranklara gelirsen zikir ve himmet toplantılarından sonraki partilerde falan direk buzlu badem mağduru bile olabilirsin>:D<
haaa dersen masonu lionu nasıl ne durumda, onların temelide pek muhterem tapınak şovalyesi abilerimiz oluyo. ehh onlarında ayinlerde birbirinin kaba etini dişlemesiyle başlayan ritüellerinin nerelere vardığı belli. hatta bak ispatı bilem var, KABALA:D
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow said:
Alseven said:
Mason olana kadar fetocu ol onlarda daha cok para var hehe

fetoculukta para ve iş imkanı falan daha cok ama... KARI yok! hatta ileri ranklara gelirsen zikir ve himmet toplantılarından sonraki partilerde falan direk buzlu badem mağduru bile olabilirsin>:D<
haaa dersen masonu lionu nasıl ne durumda, onların temelide pek muhterem tapınak şovalyesi abilerimiz oluyo. ehh onlarında ayinlerde birbirinin kaba etini dişlemesiyle başlayan ritüellerinin nerelere vardığı belli. hatta bak ispatı bilem var, KABALA:D

Fetocularda 4 es var ya, daha ne olsun, hem islama yas sinirida 8 filan degilmiydi en son? Bayagi potansiyel var yani
Sosyal ağlarda paylaş

Rotary (ve Lionslar)
Dünya üzerindeki en aktif yardım kuruluşlarından birtanesidir. 100 yılı aşkın tarihleri bulunur ve 33000 klüp ve 1.2m dan fazla üyesi vardır.
Rotary'nin dünya üzerindeki en son ve büyük etkinliği çocuk felcini (Polio) önlemektir.

Polio

The US$555 million funding agreement between Rotary and the Bill & Melinda Gates Foundation marks another milestone in Rotary’s 20-year legacy of polio eradication work.
Rotary, a volunteer service organization of 1.2 million men and women, made a commitment to immunize the world’s children against polio in 1985 and became a spearheading partner in the Global Polio Eradication Initiative three years later. The other partners are the World Health Organization, the U.S. Centers for Disease Control and Prevention, and UNICEF.

Polio

With nearly 33,000 clubs in over 200 countries and geographical areas, Rotary reaches out to national governments worldwide to generate crucial financial and technical support for polio eradication. Since 1995, the advocacy efforts of Rotary and its partners have helped raise more than $3 billion in vital funding from donor governments.

Ayrıca Türkiyede depremde yıkılan kocaeli hastanesini yeniden yapmıştı. Rotary, Bursada ve birçok ilde Rotary ilköğretim okulları vardır. Türkiyede 3 bögleye ayrılmıştır aşağıdaki link sadece 1 bölgenin bazı faliyetlerini gösteriyor.
http://www.rotary2440.org/Faaliyetler/Haberler/Sayfalar/Haberler.aspx
Faliyetlerden örnekler:
Bornova RK Nuri Öz İlköğretim Okulu’na tiyatro salonu açtılar
Osmangazi RK Bisaş İlköğretim Okulunda Seminer verdi
Edremit RK 300 öğrenciye diş taraması yaptı
Yeşil RK "aile içi iletişim " adlı seminer verdi
Bornova RK, eşlerinden ‘Beden Dilinin anlattıkları ‘Semineri
Balıkesir RK’dan 10 Kasım’da Atatürk Orotoryosu…
Dokuz Eylül Rk Amerika Dostluk Değişim Grubunu ağırladı
Bornova Rk ve eşlerinden Düş konvoyuna ve çevreye destek projesi
Sarıgerme RK Tekerlekli Sandalye dağıtımını gerçekleştirdi
Sosyal ağlarda paylaş

@overseer, evet feto her gece rüyamda beni kovalıyo elinde şekerle, ondan çok gıcığım kendilerine>:D<
ben bunların içinde bulundum yıllarca. hem abiler dediğimiz "ışık evlerinde" hemde fem dersanelerinde geçti lise yıllarım. dolayısıyla içlerini biliyorum yeterince, feto istediği kadar okul açsın ugandanın balta girmemiş ormanlarında. adamın ve cemaatinin hedefi ortada yahu neyi koruyosunuz daha!?
sırf benim orta 3te iken olduğum 6 kişilik gruptan 2si askeri liseye girdiler. bunu sağlayan 1 yıllık özel hazırlığın başında fetoyu sadece resimlerden ağlak suratlı bi hoca olarak tanıyoduk. ancak eğitimin sonunda artık herkes ona şiirler yazarken ağlıycak konuma gelmişti! her namaz sonrası şıh said nursinin risale dediğimiz ufak kitapları okunur ve nerdeyse ezberletilirdi. arada eve video ve tv gelir fetonun vaazları izlenirdi, bunun dışında tv yasaktı. akşam namazları sonrası ise yapılan zikir, bildiğiniz takva filmindeki ayin sahnesiyle aynıydı. yemekler ortadan tek kaptan yenirdi, bi seferinde ceza olarak bir arkadaşın eline havyayı basmıştı kıdemli abi! osbirin zararları anlatılır:D ardından atatürkün islam dünyasına yaptığı yıkım açıklanırdı. askeri lise mülakatını sorunsuz atlatmak için verilen özel toplantılar aylarca sürdü.
neyse fazla uzatmayacam, 2 kişi girdi askeri liseye o grubumuzdan şimdi ikiside aktif görevde orduda. adlarını falan yazmayacam sonuçta hayatlarının kararmasını istemiyorum.
ancak izmir maltepede okuyan ve bi arkadaşım vasıtasıyla tanıdığım başka diğer 2 cocuk, başlarındaki abilerinin yaptığı baskılara dayanamayarak en sonunda komutanlarına açıldılar. abilerinin istihbarat adına yaptığı şantajı ve tehditleri daha fazla kaldıramadılar. sonuçta her ikiside okuldan atıldı ve hayatları kaydı ama yılmadılar şimdi üniyi bitirdiler.
bu konuları herkes biliyo zaten, ama fetocular okadar güçlüki hiçbir davayı kaybetmiyolar. zaten onlara dava açanda bir daha kendine gelemiyo, eğer bende 3-5 güne forumdan kaybolursam. mezarımı taştan oyun içine bade koyun:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...