nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 İyidir gayet lions. Masonluk da iyidir hatta. Saçmasapan komplo teorilerine aldanmayın. Gidin katılın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 alsalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ya da iyi bişeyler yapmak istiyosanız böyle samimiyetsiz oluşumlara girmeyin içinizden geldiği gibi yardım edin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2007/05/jesus_christ_its_a_lion.jpg http://i1.tinypic.com/4uavltx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 @Overseer: Samimiyetsizlikle suçlaman da pek hoş değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Overseer said: ya da iyi bişeyler yapmak istiyosanız böyle samimiyetsiz oluşumlara girmeyin içinizden geldiği gibi yardım edin? mason kötüdür cemaat iyidir.samimiyetli oluşumları söyle bilelim.bulaşmayalım samimiyetsizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Overseer said: ya da iyi bişeyler yapmak istiyosanız böyle samimiyetsiz oluşumlara girmeyin içinizden geldiği gibi yardım edin? anlamadın heralde. samimeyeti önemli değil, SİZ napıyorsunuz diyorum. birşey yapıyor musun yardım için? ya da şu topicte olumsuz cevap yazanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ula her yer cemaat doldu ne bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 benim bugüne kadar lions üyesi olan tanıdıklarımın hepsi masonluğa kabul edilmediği için lions u tercih etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Alseven said: Mason olana kadar fetocu ol onlarda daha cok para var hehe fetoculukta para ve iş imkanı falan daha cok ama... KARI yok! hatta ileri ranklara gelirsen zikir ve himmet toplantılarından sonraki partilerde falan direk buzlu badem mağduru bile olabilirsin>:D< haaa dersen masonu lionu nasıl ne durumda, onların temelide pek muhterem tapınak şovalyesi abilerimiz oluyo. ehh onlarında ayinlerde birbirinin kaba etini dişlemesiyle başlayan ritüellerinin nerelere vardığı belli. hatta bak ispatı bilem var, KABALA:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 sizleri raelyan kulübümüze davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Bizim hep rituel falan sevisiyoruz bol bol.. toplantılarda falan hep cıplagız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ginaly said: sizleri raelyan kulübümüze davet ediyorum. sex clup yani :D sdfd adres ver ayin yaptığınızda geliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 screwy said: Bizim hep rituel falan sevisiyoruz bol bol.. toplantılarda falan hep cıplagız.. bugün taksimdeki toplantıya katılan kız sayısını XXk olarak belirt de insanlar biraz ilgi duysunlar. şu anki kız arkadaşınla lionsda tanıştığını da hatırlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ginaly said: sizleri raelyan kulübümüze davet ediyorum. suhausdhasuhdushsdsas yaz beni listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Shadow said: Alseven said: Mason olana kadar fetocu ol onlarda daha cok para var hehe fetoculukta para ve iş imkanı falan daha cok ama... KARI yok! hatta ileri ranklara gelirsen zikir ve himmet toplantılarından sonraki partilerde falan direk buzlu badem mağduru bile olabilirsin>:D< haaa dersen masonu lionu nasıl ne durumda, onların temelide pek muhterem tapınak şovalyesi abilerimiz oluyo. ehh onlarında ayinlerde birbirinin kaba etini dişlemesiyle başlayan ritüellerinin nerelere vardığı belli. hatta bak ispatı bilem var, KABALA:D Fetocularda 4 es var ya, daha ne olsun, hem islama yas sinirida 8 filan degilmiydi en son? Bayagi potansiyel var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ya siz bıkmadınızmı bişilere bok atmaktan anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 iyidir lions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 samimiyet dediğimde cemaat diyosunuz. afedersiniz manyak mısınız? dünyanın zibilyor bölgesinde gönüllü arayan kuruluşlar var. paranoya yapmayın durduk yere insanı fitil etmeyin. feto mu giriyo rüyanıza her gece nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Ya bu fetocularda amma sinirli oluyor, //edit niye sildin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 angut yazıyodu çok üzüldüysen sana özel yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Rotary (ve Lionslar) Dünya üzerindeki en aktif yardım kuruluşlarından birtanesidir. 100 yılı aşkın tarihleri bulunur ve 33000 klüp ve 1.2m dan fazla üyesi vardır. Rotary'nin dünya üzerindeki en son ve büyük etkinliği çocuk felcini (Polio) önlemektir. Polio The US$555 million funding agreement between Rotary and the Bill & Melinda Gates Foundation marks another milestone in Rotary’s 20-year legacy of polio eradication work. Rotary, a volunteer service organization of 1.2 million men and women, made a commitment to immunize the world’s children against polio in 1985 and became a spearheading partner in the Global Polio Eradication Initiative three years later. The other partners are the World Health Organization, the U.S. Centers for Disease Control and Prevention, and UNICEF. Polio With nearly 33,000 clubs in over 200 countries and geographical areas, Rotary reaches out to national governments worldwide to generate crucial financial and technical support for polio eradication. Since 1995, the advocacy efforts of Rotary and its partners have helped raise more than $3 billion in vital funding from donor governments. Ayrıca Türkiyede depremde yıkılan kocaeli hastanesini yeniden yapmıştı. Rotary, Bursada ve birçok ilde Rotary ilköğretim okulları vardır. Türkiyede 3 bögleye ayrılmıştır aşağıdaki link sadece 1 bölgenin bazı faliyetlerini gösteriyor. http://www.rotary2440.org/Faaliyetler/Haberler/Sayfalar/Haberler.aspx Faliyetlerden örnekler: Bornova RK Nuri Öz İlköğretim Okulu’na tiyatro salonu açtılar Osmangazi RK Bisaş İlköğretim Okulunda Seminer verdi Edremit RK 300 öğrenciye diş taraması yaptı Yeşil RK "aile içi iletişim " adlı seminer verdi Bornova RK, eşlerinden ‘Beden Dilinin anlattıkları ‘Semineri Balıkesir RK’dan 10 Kasım’da Atatürk Orotoryosu… Dokuz Eylül Rk Amerika Dostluk Değişim Grubunu ağırladı Bornova Rk ve eşlerinden Düş konvoyuna ve çevreye destek projesi Sarıgerme RK Tekerlekli Sandalye dağıtımını gerçekleştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 @overseer, evet feto her gece rüyamda beni kovalıyo elinde şekerle, ondan çok gıcığım kendilerine>:D< ben bunların içinde bulundum yıllarca. hem abiler dediğimiz "ışık evlerinde" hemde fem dersanelerinde geçti lise yıllarım. dolayısıyla içlerini biliyorum yeterince, feto istediği kadar okul açsın ugandanın balta girmemiş ormanlarında. adamın ve cemaatinin hedefi ortada yahu neyi koruyosunuz daha!? sırf benim orta 3te iken olduğum 6 kişilik gruptan 2si askeri liseye girdiler. bunu sağlayan 1 yıllık özel hazırlığın başında fetoyu sadece resimlerden ağlak suratlı bi hoca olarak tanıyoduk. ancak eğitimin sonunda artık herkes ona şiirler yazarken ağlıycak konuma gelmişti! her namaz sonrası şıh said nursinin risale dediğimiz ufak kitapları okunur ve nerdeyse ezberletilirdi. arada eve video ve tv gelir fetonun vaazları izlenirdi, bunun dışında tv yasaktı. akşam namazları sonrası ise yapılan zikir, bildiğiniz takva filmindeki ayin sahnesiyle aynıydı. yemekler ortadan tek kaptan yenirdi, bi seferinde ceza olarak bir arkadaşın eline havyayı basmıştı kıdemli abi! osbirin zararları anlatılır:D ardından atatürkün islam dünyasına yaptığı yıkım açıklanırdı. askeri lise mülakatını sorunsuz atlatmak için verilen özel toplantılar aylarca sürdü. neyse fazla uzatmayacam, 2 kişi girdi askeri liseye o grubumuzdan şimdi ikiside aktif görevde orduda. adlarını falan yazmayacam sonuçta hayatlarının kararmasını istemiyorum. ancak izmir maltepede okuyan ve bi arkadaşım vasıtasıyla tanıdığım başka diğer 2 cocuk, başlarındaki abilerinin yaptığı baskılara dayanamayarak en sonunda komutanlarına açıldılar. abilerinin istihbarat adına yaptığı şantajı ve tehditleri daha fazla kaldıramadılar. sonuçta her ikiside okuldan atıldı ve hayatları kaydı ama yılmadılar şimdi üniyi bitirdiler. bu konuları herkes biliyo zaten, ama fetocular okadar güçlüki hiçbir davayı kaybetmiyolar. zaten onlara dava açanda bir daha kendine gelemiyo, eğer bende 3-5 güne forumdan kaybolursam. mezarımı taştan oyun içine bade koyun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hiç bişey olmaz sana shadow. bu evlere herkes ucundan kıyısında en az bi kere bulaşmıştır veya en yakını bulaşmıştır, içinde ne var ne yok biliyor herkes. o yüzden herkes herşeyin farkında ama ses eden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar